Μιχάλης Χατζηγιάννης: «Όταν πρωτοβγήκα είχα εμμονή με τον Νταλάρα»
«Οι γονείς μου παντρεύτηκαν μια μέρα πριν την εισβολή, έχασαν τα πάντα σε μια μέρα», είπε ο τραγουδιστής
Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης μίλησε στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και αναφέρθηκε στην εισβολή στην Κύπρο, στο ξεκίνημά του στην εφηβεία αλλά και το πόσο έμοιαζε η φωνή του με αυτή του Γιώργου Νταλάρα.
«Ήταν πολύ παράξενο, δεν ήξερα πώς να αντιδράσω. Σε χαιρετούν όλοι, σου φωνάζουν και σου φαίνεται πολύ περίεργο. Εσύ είσαι ένας έφηβος που παίζεις μπάλα με τους κολλητούς σου και την επόμενη μέρα σε παίρνουν για μια συνέντευξη. Οι γονείς μου παντρεύτηκαν μια μέρα πριν την εισβολή. Θυμάμαι τον εαυτό μου πολύ αμυδρά ότι μέναμε σε προσφυγικές δομές. Ήταν κάτι παραπήγματα. Την θλίψη, τον θυμό και την οργή την έχω κάνει κτήμα μου από τους γονείς μου. Έχασαν τα πάντα σε μια νύχτα. Όταν πρωτοβγήκα έλεγαν ότι η φωνή μου μοιάζει με του Γιώργου Νταλάρα, είχα εμμονή μαζί του. Τον είχα ως απόλυτο πρότυπο».
Μια επίσκεψη στην Πάρνηθα και στο Regency Casino Mont Parnes μπορεί να αποκτήσει άλλη αξία, καθώς μπορεί να οδηγήσει έξι τυχερούς στο τιμόνι ενός ολοκαίνουργιου SUV αυτοκινήτου και συγκεκριμένα του πολυτελούς Chery Tiggo 4.
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς
Το επαγγελματικό τμήμα της LG Electronics Hellas παρουσίασε το B2B όραμά του για το 2030 και την ανακαινισμένη B2B Academy, επιβεβαιώνοντας τη στρατηγική του δέσμευση στην εκπαίδευση, την τεχνολογική καινοτομία και την ανάπτυξη ολοκληρωμένων επαγγελματικών λύσεων.