Ιωάννα Γεωργακοπούλου: «Θα ξαναπροσπαθήσω κάποια στιγμή να πάω στη Eurovision, μπορώ να το υποστηρίξω»

Ιωάννα Γεωργακοπούλου: «Θα ξαναπροσπαθήσω κάποια στιγμή να πάω στη Eurovision, μπορώ να το υποστηρίξω»

Η νεαρή τραγουδίστρια που ξεχώρισε στο «Voice» μίλησε για τη σχέση της με τη μουσική, τη συνεργασία της με την Έλενα Παπαρίζου, αλλά και την προσπάθεια που έκανε για να εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον μουσικό διαγωνισμό

joanne
Η Ιωάννα Γεωργακοπούλου, γνωστή και ως Joanne απάντησε σε μερικές ερωτήσεις κι άφησε το κοινό να τη γνωρίσει καλύτερα.

Η νεαρή τραγουδίστρια που κέρδισε τις εντυπώσεις στο μουσικό διαγωνισμό «The Voice» βρέθηκε καλεσμένη στο Στούντιο 4 και μίλησε για όλα.

Όσο για τη σχέση της με τη μουσική και την απόφασή της να ασχοληθεί με αυτή επαγγελματικά, είπε: «Η μουσική πάντα υπήρχε στη ζωή μου και στην Γ' Λυκείου, αφού σταμάτησα τη διαδικασία των Πανελληνίων, αποφάσισα να γίνω μουσικός».

Για τη συμμετοχή της στον μουσικό διαγωνισμό και τον «θρίαμβο» της, η  Joanne δήλωσε: «Ήταν μία πολύ έντονη εμπειρία, πολύ όμορφη. Κάθε φορά που γυρνάω τις σκέψεις μου πίσω σε αυτό, με γεμίζει με όμορφα συναισθήματα».

Κλείσιμο
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cja26gyroly1)

Όσο για τη συνεργασία της με την Έλενα Παπαρίζου στα βραβεία Mad, η ίδια δήλωσε κατενθουσιασμένη.

«Συνεργάστηκα με την Έλενα Παπαρίζου στα VMA και ήταν πολύ ωραία εμπειρία. Ήταν σύντομα μετά το Voice και ξαφνικά, έβλεπα από κοντά όλα αυτά που ονειρευόμουν και τα έβλεπα μόνο στην τηλεόραση. Είχα κατενθουσιαστεί», είπε χαρακτηριστικά.

Η ίδια εξήγησε αργότερα, πως δεν ήταν πάντοτε το όνειρό της να γίνει τραγουδίστρια. «Μικρή ήθελα να γίνω ψυχολόγος. Πήγαινα από μικρή σε ψυχολόγο και ακόμα πάω στην ίδια. Οπότε, μου είχε δημιουργηθεί η ανάγκη, εφόσον κάποιος με είχε βοηθήσει τόσο, να κάνω κι εγώ το ίδιο για άλλους», δήλωσε.

Για το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει ανέφερε: «Είναι εκφύλιση της ωχράς κηλίδας.Η μεμβράνη του ματιου μου είναι λεπτότερη από το φυσιολογικό. Οπότε, κι εγώ κι όσοι πάσχουν από αυτό, δεν μπορούμε να εστιάσουμε καλά, να δούμε καθαρά κάποια χρώματα, να δούμε μακριά. Στην αρχή ήταν ζόρικο. Δεν ντρέπομαι να το πω πλέον, ούτε να ζητήσω βοήθεια σε κάποιον».

Φυσικά, αναφέρθηκε στη Eurovision. Υπενθυμίζεται πως η Joanne  ήταν μία από τους υποψήφιους για να εκπροσωπήσουν την Ελλάδα. Τελικά, η Αμάντα Γεωργιάδη κέρδισε εκείνη την Επιτροπή με την ερμηνεία της.

«Θα ήθελα πολύ να πάω κάποια στιγμή στη Eurovision. Θα ήταν μια πολύ ωραία εμπειρία και πιστεύω ότι θα μπορούσα να το υποστηρίξω. Έχω χρόνια μπροστά μου να προσπαθήσω ξανά, είμαι νέα ακόμα», είπε κλείνοντας.



Ειδήσεις σήμερα:

110 χρόνια από το ναυάγιο του Τιτανικού σε 16 φωτογραφίες

Κίνα: Τι τρέχει στα αλήθεια στη Σαγκάη - Γιατί είναι τόσο τρομοκρατημένοι οι Κινέζοι

Δολοφονία Καρολάιν: Στο βήμα του μάρτυρα σήμερα η σύμβουλος ψυχικής υγείας που παρακολουθούσε το ζευγάρι
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης