Η Ντόλι Πάρτον μοιράζεται με τους θαυμαστές της τα «μυστικά» της ομορφιάς της

Η Ντόλι Πάρτον μοιράζεται με τους θαυμαστές της τα «μυστικά» της ομορφιάς της

Η διάσημη τραγουδίστρια μίλησε για την εικόνα της κι εξήγησε πώς τη διατηρεί τόσο λαμπερή στα 76 της χρόνια

14210383
Τα μυστικά της ομορφιάς της αποκάλυψε η Ντόλι Πάρτον και αναφέρθηκε επίσης, στις καθημερινές της συνήθειες.

Όπως δήλωσε στο «Insider» η 76χρονη τραγουδίστρια, λατρεύει το πρωινό ξύπνημα και φροντίζει να αξιοποιεί με κάθε τρόπο τον ελεύθερο χρόνο της.

«Πηγαίνω αρκετά νωρίς για ύπνο και η ημέρα μου ξεκινάει απο΄τις 3 τα ξημερώματα. Είναι σαν να έχω ένα ρολόι μέσα μου και μου λέει: "Ξύπνα, είναι 3:00"», είπε χαρακτηριστικά.


Στη συνέχεια, εξήγησε πως το χαρακτηριστικό της οικογένειας Πάρτον, είναι πως κανείς τους δεν χρειάζεται πολλές ώρες ύπνου.

«Δεν χρειάζομαστε τόσο πολύ ύπνο, όσο οι υπόλοιποι άνθρωποι. Αυτό είναι ένα χαρακτηριστικό της οικογένειας Πάρτον. Είμαι σαν τον μπαμπά μου, που ξυπνούσε πάντα νωρίς, ακόμα κι αν χρειαζόταν να κοιμάται αργά», ανέφερε.

Ύστερα, η τραγουδίστρια αναφέρθηκε στην εικόνα της κι εξήγησε πώς καταφέρνει να παραμένει τόσο όμορφη και λαμπερή στα 76 της χρόνια.


Όπως ανέφερε, δεν είναι από εκείνες που σπαταλάνε μία περιουσία σε προϊόντα ομορφιάς. «Τα περισσότερα από τα προϊόντα μου κοστίζουν λίγα χρήματα κι είναι εξίσου καλά με εκείνα που κοστίζουν μία περιουσία. Μερικές φορές, είναι και καλύτερα», δήλωσε η Ντόλι Πάρτον.

Κλείσιμο
Το μόνο πράγμα, με το οποίο έχει εμμονή στην εμφάνισή της είναι το δέρμα της. Αποκάλυψε μάλιστα, πως για να το διατηρεί απολύτως υγιές, δεν έχει κάτσει ποτέ κάτω από τον ήλιο.


«Δεν βγήκα ποτέ στον ήλιο κι αυτός είναι και ο λόγος που δεν έχω τα ίδια προβλήματα με άλλες γυναίκες της ηλικίας μου. Αν μπορούσα να μαυρίσω βέβαια, ίσως και να το έκανα, αλλά δεν μαυρίζω ποτέ. Οπότε, είμαι χαρούμενη», είπε κλείνοντας.


Ειδήσεις σήμερα:

Τις επόμενες ημέρες τα αποτελέσματα για το tablet της Τζωρτζίνας - «Τρέχει» η έρευνα για Μαλένα και Ίριδα

Ο δήμος του Σαντιάγο ανακοινώνει... δελτίο στο νερό καθώς η ξηρασία στη Χιλή μπαίνει στη 13η χρονιά!

Πέθανε ο κορυφαίος Έλληνας ορειβάτης Αντώνης Σύκαρης
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης