MasterChef 2022: Η πιστή αντιγραφή και η απόδοση της παραμικρής λεπτομέρειας είναι τα ζητούμενα απόψε

MasterChef 2022: Η πιστή αντιγραφή και η απόδοση της παραμικρής λεπτομέρειας είναι τα ζητούμενα απόψε

Απόψε στις 21:00, στο Star - Δείτε το τρέιλερ

Ελισαβετ_Κοντοκωστα__Μαριος_Λιολιος___Βασιλικη_Δροσατου
Ο Βασίλης Μπόλλος, ως νικητής της δοκιμασίας του Mystery Box, ήταν εκείνος που κλήθηκε να μοιράσει υλικά αλλά και μέγεθος σακούλας στους συμπαίκτες του.

Η Καλλιόπη Μπεζαντέ κατάφερε να εντυπωσιάσει τους chef κριτές και αναδείχθηκε νικήτρια της δοκιμασίας του Tεστ Δημιουργικότητας, κερδίζοντας τα πλεονεκτήματα της Ομαδικής Δοκιμασίας αλλά και τη μόνιμη κάρτα ασυλίας.

Αντίθετα, η Ελισάβετ Κοντοκώστα, η Βασιλική Δροσάτου και ο Μάριος Λιόλιος είχαν τις λιγότερο καλές προσπάθειες και καλούνται να διαγωνιστούν για να διατηρήσουν τη θέση τους στο διαγωνισμό στη Δοκιμασία Αποχώρησης.

TOP_14

Οι τρεις chef κριτές, Πάνος Ιωαννίδης, Σωτήρης Κοντιζάς και Λεωνίδας Κουτσόπουλος, υποδέχονται στην κουζίνα του MasterChef 2022 τον καλεσμένο chef Γιάννη Τσικουδάκη, που έχει ετοιμάσει για τους διαγωνιζόμενους ένα πιάτο που χαρακτηρίζεται από απλότητα αλλά και δύσκολες τεχνικές.

Κλείσιμο
Οι τρεις υποψήφιοι για αποχώρηση, έχοντας όλοι εμπειρία σε δοκιμασία αντιγραφής πιάτου, μπαίνουν «ετοιμοπόλεμοι» στη μάχη για τη διεκδίκηση της παραμονής τους στο διαγωνισμό. Η πιστή αντιγραφή και η απόδοση της παραμικρής λεπτομέρειας, είναι τα ζητούμενα που θα καθορίσουν το αποτέλεσμα.

Πανος_Ιωαννιδης__Γιαννης_Τσικουδακης

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης