Αλεξάνδρα Παλαιολόγου: «Είχα μια ατυχή εγκυμοσύνη, θρήνησα για αρκετό καιρό μετά»

Αλεξάνδρα Παλαιολόγου: «Είχα μια ατυχή εγκυμοσύνη, θρήνησα για αρκετό καιρό μετά»

«Πήγα στον γιατρό μου και είδαμε ότι το παιδί έχει πεθάνει, την επόμενη μέρα είχα πρεμιέρα στη Θεσσαλονίκη», εξομολογήθηκε η ηθοποιός σε συνέντευξή της

alexadra_palaiologou
Η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου μίλησε για την απόφασή της να μην γίνει μητέρα, αλλά και για την ατυχή εγκυμοσύνη που είχε στο παρελθόν.

Ειδικότερα, η ηθοποιός μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη», όπου μεταξύ άλλων, εξήγησε ότι η σκέψη του να γίνει μαμά ήταν κάτι, το οποίο πάντα την φόβιζε με κάποιο τρόπο. Ωστόσο, η ίδια παραδέχτηκε πως όταν της έτυχε μία παλίνδρομη κύηση και έχασε το μωρό, θρήνησε για αρκετό καιρό.

«Δεν ήταν από τις πρώτες μου επιθυμίες να κάνω ένα παιδί. Θεωρώ ότι αν ήθελα πάρα πολύ ένα παιδί, θα το είχα κάνει. Πάντα με φόβιζε λίγο αυτό. Ένα παιδί είναι πολύ μεγάλη ευθύνη, δεν είχα την αίσθηση ότι θα μπορούσα να το διαχειριστώ καλά. Αν θα είμαι καλή μάνα, αν θα είμαι από δίπλα… Οπότε… δεν έκανα. Τα αγαπάω πολύ τα παιδιά, τα λατρεύω απλά… Είχα μια άτυχη εγκυμοσύνη κάποια στιγμή» είπε η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου και στη συνέχεια πρόσθεσε:

«Η κύηση που είχα ήταν παλίνδρομη και πήγα κάποια στιγμή για το προγραμματισμένο ραντεβού στον γιατρό μου και εκεί είδαμε ότι το παιδί έχει πεθάνει. Μου είπε ότι πρέπει να το βγάλουμε. Την επόμενη μέρα είχα πρεμιέρα στη Θεσσαλονίκη. Κάναμε το χειρουργείο, πήρα το αεροπλάνο και πήγα στην πρεμιέρα. Δεν την έχω βιώσει τη μητρότητα. Όσο μπόρεσα να τη βιώσω είναι συγκλονιστικό το συναίσθημα και θρήνησα για αρκετό καιρό μετά. Θρήνησα πραγματικά».

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις της


Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cj7a2z48ksa1)

Ειδήσεις σήμερα:

Γαλλικές εκλογές: Νίκη Μακρόν στον α' γύρο με 27,6% έναντι 23,4% της Λεπέν


Γιάννης Λεβεντάκης: Ο λουλουδοπόλεμος στον Μαζωνάκη


Ρούλα Πισπιρίγκου: Μόνιτορ, επεισόδια και αναισθητικά στο στόχαστρο των ερευνών

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης