H εταιρεία παραγωγής του «The Crown» ετοιμάζει μια πρίκουελ σειρά

H εταιρεία παραγωγής του «The Crown» ετοιμάζει μια πρίκουελ σειρά

Η νέα σειρά πιθανότατα θα επικεντρωθεί στη βασίλισσα Βικτώρια

The_Crown-netflix
Το Netflix βρίσκεται σε συζητήσεις με την εταιρεία παραγωγής του «The Crown», Left Bank, για ένα πρίκουελ του βασιλικού δράματος.

Η προτελευταία σεζόν της βραβευμένης σειράς του δικτύου θα κυκλοφορήσει τον Νοέμβριο, παρουσιάζοντας μια σειρά από νέους ηθοποιούς και χαρακτήρες όπως η Ελίζαμπεθ Ντεμπίκι ως πριγκίπισσα Νταϊάνα και πηγές επιβεβαιώνουν στην Daily Mail, ότι οι συνομιλίες για το πρίκουελ έχουν ήδη ξεκινήσει.

Οποιοδήποτε πρίκουελ θα κάλυπτε πιθανότατα την προ του Β' Παγκοσμίου Πολέμου εποχή ή την ύστερη βικτωριανή περίοδο, όταν βασίλευε η βασίλισσα Βικτώρια. Ήταν η μακροβιότερη μονάρχης του Ηνωμένου Βασιλείου έως ότου η βασίλισσα Ελισάβετ, έλαβε αυτό το ρεκόρ πριν από αρκετά χρόνια.

Η σειρά του Πίτερ Μόργκαν, η οποία θα διαρκέσει έξι σεζόν προτού ολοκληρωθεί, ήταν αναμφισβήτητα η μεγαλύτερη επιτυχία του Netflix στο Ηνωμένο Βασίλειο, κοστίζοντας περίπου 100 εκατομμύρια λίρες, περιλαμβάνοντας μεγάλους αστέρες στο καστ, όπως οι Ολίβιαν Κόλμαν, Ματ Σμιθ και Έλενα Μπόναμ Κάρτερ.

Κλείσιμο
Στην πέμπτη σεζόν θα δούμε την Ιμέλντα Στόντον στον ρόλο της βασίλισσας Ελισάβετ, ενώ ο Ντόμινικ Γουέστ θα υποδυθεί τον πρίγκιπα Κάρολο.

Η Left Bank έχει αναλάβει την παραγωγή κι άλλων σειρών για τη streaming υπηρεσία, συμπεριλαμβανομένων των Palomino, Behind Her Eyes και White Lines.

Το Netflix προς το παρόν δεν έχει επιβεβαίωσει την είδηση για το πρίκουελ του «The Crown».

Ειδήσεις σήμερα

Εφετείο: Διακοπή για τον Μάιο στη δίκη του ντράμερ Γ. Γιαννόπουλου για την αποπλάνηση 6χρονης

Μπακογιάννη για γαλλικές εκλογές: Αναστεναγμός ανακούφισης στην Ευρώπη

Αγωνία για 41χρονο στη Λάρισα - Αγνοείται για 12η ημέρα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης