Δήμητρα Ματσούκα: «Δεν άντεχα να είμαι έρμαιο αυτής της αγοραίας διάθεσης του να πουλήσουμε»

Δήμητρα Ματσούκα: «Δεν άντεχα να είμαι έρμαιο αυτής της αγοραίας διάθεσης του να πουλήσουμε»

Η ηθοποιός αποκάλυψε σε συνέντευξή της, ότι είχε πληρώσει για να μην βγει κάποιο από τα εξώφυλλα με φωτογραφία της - Δείτε όλα όσα δήλωσε 

matsouka
Η Δήμητρα Ματσούκα μίλησε για την περίοδο, που αποφάσισε να μην φωτογραφηθεί ξανά για εξώφυλλο περιοδικού.

Η ηθοποιός αναλυτικότερα, κάθισε στον καναπέ του «Στούντιο 4» και όταν η κουβέντα έφτασε στα εξώφυλλα των περιοδικών, η ίδια προέβη σε μία αποκάλυψη.


Πιο συγκεκριμένα, η Δήμητρα Ματσούκα αναφέρθηκε στο εξώφυλλο που ήθελε να πληρώσει για να μη βγει, αλλά και στο εξώφυλλο που την έκανε να πάρει την απόφαση να μην ξαναφωτογραφηθεί.

«Κάπου στο τέταρτο πέμπτο εξώφυλλο, αυτό συνέβη το 2004, είπα τέλος ως εδώ. Και δεν ξαναέκανα ποτέ. Δεν άντεχα να είμαι έρμαιο αυτής της αγοραίας ας πούμε διάθεσης του να πουλήσουμε… Ενώ μέσα οι φωτογραφίες ήταν αντάξιες των ξένων περιοδικών. Δεν μου άρεσε αυτή η εξαπάτηση, γιατί πάντοτε δίναμε τα χέρια για το τι θα μπει και πάντα έμπαινε κάτι άλλο και πάντα ο ένας κατηγορούσε τον άλλον», είπε αρχικά η Δήμητρα Ματσούκα και συνέχισε:

«Ξέρετε τι γνωστή ιστορία που έχω βγάλει 500 χιλιάδες δραχμές για να μην μπει εξώφυλλο. Έγινε ένα εξώφυλλο που δεν μου άρεσε, μια αντιγραφή εξωφύλλου που είχε κάνει η Μπελούτσι και μου είχαν πει ότι αν δεν σου αρέσει δεν θα μπει μην ανησυχείς. Λέω δεν μου αρέσει, δεν θα μπει λοιπόν. Και μου είπα ότι θα μπει γιατί έχει κοστίσει αυτή η φωτογράφιση. Έφυγα, πήγα στην τράπεζα, πήρα 500 χιλιάδες, γύρισα και όταν έβγαλα τα χρήματα πετάχτηκαν στην άλλη άκρη του γραφείο σαν να έβγαζα βόμβα. Τελικά, ξαναέγινε η φωτογράφιση και ήμουν πιο ευχαριστημένη».

Δείτε το βίντεο

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cj4ws1owiqup)


Ειδήσεις σήμερα:

«Ο Πούτιν θέλει μια νίκη στο Ντονμπάς για την 9η Μαΐου, θα ζήσουμε πολύ δύσκολες σκήνες», λέει ο Μακρόν

Ατάραχος στο εδώλιο ο Αναγνωστόπουλος, δήλωσε έγγαμος και χήρος

H Ferrero εντόπισε την προέλευση της επιδημίας σαλμονέλας στις Kinder
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης