Η Χέιλι Μπίμπερ αποκάλυψε τον λόγο που εγκατέλειψε τις πασαρέλες

Η Χέιλι Μπίμπερ αποκάλυψε τον λόγο που εγκατέλειψε τις πασαρέλες

Η σύζυγος του Τζάστιν Μπίμπερ αναφέρθηκε στον άνθρωπο που την έκανε να... μην περπατήσει ξανά σε catwalk

bieber
Μία αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε η Χέιλι Μπίμπερ και μίλησε ανοιχτά για την απόφασή της να εγκαταλείψει τις πασαρέλες.

Το νεαρό μοντέλο στο παρελθόν, είχε περπατήσει στα μεγαλύτερα catwalks παγκοσμίως, όμως ένα συμβάν την έκανε να σταματήσει και πλέον, ασχολείται μόνο με άλλα πρότζεκτ ως μοντέλο.

Μιλώντας στο αμερικανικό περιοδικό Allure, η σύζυγος του Τζάστιν Μπίμπερ δήλωσε: «Είχα μια πολύ κακή εμπειρία με έναν διευθυντή casting. Ήταν ένα πολύ σημαντικό πρόσωπο. Είπε κάτι στον ατζέντη μου, το οποίο κλόνισε την αυτοπεποίθησή μου, όσον αφορά στις πασαρέλες».


Στη συνέχεια, εξήγησε πως έκτοτε δεν θέλει να πιέζει τον εαυτό της και να μπαίνει σε καταστάσεις που δεν την κάνουν να νιώθει άνετα.

«Δεν θέλω να νιώθω άσχημα με τον εαυτό μου σε αυτό το κομμάτι, γιατί για όλη την υπόλοιπη δουλειά που κάνω, νιώθω πολύ καλά. Οπότε γιατί να βάλω τον εαυτό μου σε μία κατάσταση που με κάνει να νιώθω "μικρή";», ανέφερε.

Όπως είπε και η ίδια, προσπάθησε να βρει την ισορροπία μέσα της και να μην αφήνει το επάγγελμά της ή τη φήμη να επηρεάζει την ψυχολογία της. Για τον λόγο αυτό, αποφάσισε να γίνει εκείνη το «αφεντικό» και λάνσαρε τη δική της σειρά περιποίησης.


«Όλη αυτή η περιποίηση και η φροντίδα προς τον εαυτό μου, μου φέρνει πολύ όμορφες αναμνήσεις που ήθελα να τις νιώσουν κι άλλες γυναίκες. Θυμάμαι τη μαμά μου να με φροντίζει, να με κάνει μπάνιο και να με ενυδατώνει μετά από την κορυφή ως τα νύχια, για να μοιάζει υγιής η επιδερμίδα μου», είπε χαρακτηριστικα.

Κλείσιμο
Ωστόσο, ακόμα και σε αυτόν τον τομέα, υπάρχει μεγάλος ανταγωνισμός, όπως εξήγησε.

«Πολλές celebrities κυκλοφορούν τις δικές τους σειρές καλλυντικών, ο κόσμος έχει βαρεθεί να βλέπει νέες μάρκες από διάσημους ανθρώπους. Είχα τους φόβους μου, γιατί η αγορά είναι κορεσμένη. Είχα όμως, την πίστη στον εαυτό μου και στο brand μου ότι θα είναι κάτι διαφορετικό», δήλωσε.



Ειδήσεις σήμερα:

«Μόνο οι Ουκρανοί έχουν τον τύπο πυραύλου που έπληξε το Κραματόρσκ» λέει το Κρεμλίνο

Επισκέφτηκαν την Πισπιρίγκου στη φυλακή η μάνα και η αδερφή της - Της έδωσαν χρήματα και προσωπικά αντικείμενα

Η ΕΕ υιοθετεί πέμπτο πακέτο κυρώσεων κατά της Ρωσίας για τον πόλεμο στην Ουκρανία- Τι περιλαμβάνει
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης