Τζένιφερ Λόπεζ: Το μονόπετρο που φούντωσε τις φήμες που τη θέλουν να αρραβωνιάστηκε τον Μπεν Άφλεκ

Τζένιφερ Λόπεζ: Το μονόπετρο που φούντωσε τις φήμες που τη θέλουν να αρραβωνιάστηκε τον Μπεν Άφλεκ

Η Λατίνα τραγουδίστρια εμφανίστηκε με ένα εντυπωσιακό μονόπετρο να στολίζει τον παράμεσο του αριστερού της χεριού - Πηγή από το  περιβάλλον τους υποστήριζε πριν δύο μήνες ότι ο ηθοποιός είναι έτοιμος να της κάνει πρόταση γάμου

lopez-affleck3
Με ένα αστραφτερό μονόπετρο δαχτυλίδι εμφανίστηκε η Τζένιφερ Λόπεζ και οι φήμες που τη θέλουν να αρραβωνιάστηκε τον Μπεν Άφλεκ «φούντωσαν».

Η Λατίνα σταρ εθεάθη να περπατά στους δρόμους του Λος Άντζελες με την 14χρονη κόρη της, Έμμε και φυσικά, οι παπαράτσι φρόντισαν να τραβήξουν κάποια στιγμιότυπα.


Όλα τα βλέμματα συγκέντρωσε το τεράστιο μονόπετρο που στόλιζε τον παράμεσο του αριστερού της χεριού.

Δημοσίευμα της Page Six κάνει λόγο για έναν πιθανό αρραβώνα με τον Μπεν Άφλεκ, τον οποίο θα ήθελαν προφανώς να προστατεύσουν από τα φώτα της δημοσιότητας και για τον λόγο αυτό δεν έκαναν κάποια σχετική δήλωση.

Κλείσιμο

Άλλωστε, το ερωτευμένο ζευγάρι έχει ξεκαθαρίσει πως αυτή τη φορά δεν θα κάνει τα ίδια λάθη, όπως στο παρελθόν.

Σε πρόσφατη συνέντευξή της στο People η Τζένιφερ Λόπεζ δήλωσε πως ο χωρισμός τους στο παρελθόν ήταν «ένα από τα μεγαλύτερα λάθη που έχει κάνει στη ζωή της».


«Ήμασταν κι οι δύο μικροί και μάλλον, φοβηθήκαμε τη δημοσιότητα που έσκασε τόσο απότομα. Τώρα είμαστε κι οι δύο τόσο χαρούμενοι που ξέρουμε ότι αυτό που ζούμε είναι πιο δυνατό από όλα αυτά τα πράγματα, δεν θα αφήσουμε να μας το χαλάσουν ξανά. Είμαστε μεγαλύτεροι, εξυπνότεροι, πιο έμπειροι. Είμαστε σε διαφορετικά σημεία στις ζωές μας, έχουμε παιδιά, προσέχουμε περισσότερο. Θα το προστατεύσουμε αυτό που έχουμε με κάθε τρόπο, δεν θα χαλάσει έτσι μία τόσο όμορφη περίοδος της ζωής μας», δήλωσε με αποφασιστικότητα η τραγουδίστρια.

Παραδέχτηκε μάλιστα, πως στο παρελθόν ήταν εκείνη που επηρεάστηκε περισσότερο από τα δημοσιεύματα και φοβήθηκε να συνεχίσει.

Πηγή από το περιβάλλον του ζευγαριού που μίλησε στο Entertainment Tonight, ανέφερε πως τα πράγματα πηγαίνουν τόσο καλά μεταξύ τους που ο ηθοποιός σκέφτεται να κάνει νωρίτερα την πρόταση που είχε στο μυαλό του.


«Είναι τρελαμένοι από έρωτα. Η Τζεν τον προσέχει και είναι δίπλα του στα πάντα. Έχουν χτίσει με πολλή αγάπη την σχέση τους και έχουν φροντίσει και για τα παιδιά τους. Οι οικογένειές τους τα πάνε πολύ καλά και σέβονται ο ένας τον άλλο. Είναι ζήτημα χρόνου να αρραβωνιαστούν», είχε δηλώσει.


Δείτε βίντεο: Τζένιφερ Λόπεζ: Το μονόπετρο που φούντωσε τις φήμες που τη θέλουν να αρραβωνιάστηκε τον Μπεν Άφλεκ
Τζένιφερ Λόπεζ: Το μονόπετρο που φούντωσε τις φήμες που τη θέλουν να αρραβωνιάστηκε τον Μπεν Άφλεκ


Ειδήσεις σήμερα:

Θάνατος τριών παιδιών στην Πάτρα: Ο Μάνος Δασκαλάκης δίνει απαντήσεις στο «Φως στο Τούνελ» - Δείτε βίντεο

The Masked Singer: Η… αποκάλυψη της Μέλισσας και το «μωρό» που ήθελε να πάρει αγκαλιά τον Σάκη Ρουβά – Δείτε βίντεο

Κορωνοϊός: Από τους 27.000 νεκρούς στην Ελλάδα, οι 22.000 ήταν ανεμβολίαστοι
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης