Γουίλ Σμιθ: Μετά το χαστούκι στον Κρις Ροκ, νοσηλεύεται σε κλινική αποτοξίνωσης

Γουίλ Σμιθ: Μετά το χαστούκι στον Κρις Ροκ, νοσηλεύεται σε κλινική αποτοξίνωσης

Ο ηθοποιός προσπαθεί να ανακτήσει την ψυχική του υγεία και να μάθει να διαχειρίζεται το στρες του

willsmith-slap-0
Μετά το χαστούκι που «χάρισε» στον Κρις Ροκ πάνω στη σκηνή των Όσκαρ, ο Γουίλ Σμιθ αποφάσισε να ασχοληθεί με την ψυχική του υγεία.

Ο γνωστός ηθοποιός που έχει συζητηθεί όσο κανείς τις τελευταίες ημέρες, λόγω της κίνησής του κατά τη διαρκεια της 94ης τελετής απονομής των Όσκαρ, νοσηλεύεται σε πολυτελή κλινική αποτοξίνωσης, προκειμένου να «μάθει να διαχειρίζεται το στρες και την έντασή του».


Σύμφωνα με δημοσίευμα της βρετανικής Sun, o Γουίλ Σμιθ έχει μετανιώσει για την κίνησή του, όμως το αστείο που έκανε ο κωμικός για το καραφλό κεφάλι της γυναίκας του, Τζέιντα που πάσχει από αλωπεκία, τον έβγαλε «εκτός ορίων».

Το αστείο του παρέπεμπε στην ταινία GI Jane, στην οποία η Ντέμι Μουρ ξύρισε το κεφάλι της προκειμένου να υποδυθεί την πεζοναύτη. Αυτό έκανε έξαλλο τον Γουίλ Σμιθ και τον οδήγησε να ανέβει στη σκηνή και να τον χαστουκίσει.

Κλείσιμο

Μάλιστα, γυρνώντας στη θέση του, ο ηθοποιός είπε: «Μην ξαναπιάσεις στο στόμα σου τη γυναίκα μου».

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα της Sun, αυτή η «μάχη», είναι μία από τις μεγαλύτερες που έχει δώσει στη ζωή του ο Σμιθ.

«Ο Σμιθ θέλει να αναζητήσει την ψυχική του ηρεμία και να προσπαθήσει να ξεπεράσει όλο αυτό που συμβαίνει εδώ και τόσο καιρό. Χωρίς αμφιβολία, πρόκειται για τη μεγαλύτερη μάχη της καριέρας του. Θα είναι σε ένα πολυτελές θέρετρο που χρησιμοποιείται από τους πλουσιότερους και διασημότερους ανθρώπους», αναφέρει η Sun.


Η σύζυγός του, Τζέιντα Σμιθ είχε κατά κάποιον τρόπο «αποκαλύψει» τη νοσηλεία του καιρό πριν. Αν και όλοι ασχολούνταν με το χαστούκι του Σμιθ στον Ροκ, η ίδια δεν είχε κάνει την παραμικρή δήλωση.

Δύο ημέρες μετά το συμβάν, έκανε την πρώτη της ανάρτηση στο Instagram και αρκέστηκε σε μία μόνο φράση, η οποία μάλιστα, τότε δεν έγινε κατανοητή, όμως τώρα εξηγεί τα πάντα.

«Αυτή η ώρα είναι για θεραπεία και είμαι εδώ γι' αυτό», είχε γράψει.


O ηθοποιός κάνει τα αδύνατα δυνατά για να σώσει την καριέρα του, την οποία βλέπει να κρέμεται από μία κλωστή. Τα πρότζεκτ που συμμετέχει έχουν μπει «στον πάγο», ενώ κι ο ίδιος αποχώρησε από την Αμερικανική Ακαδημία Κινηματογραφικών Τεχνών και Επιστημών.

Σε δήλωσή του ο 53χρονος Αμερικανός ηθοποιός ανέφερε ότι «θα αποδεχτεί οποιεσδήποτε περαιτέρω συνέπειες κρίνει κατάλληλες το Διοικητικό Συμβούλιο».

Ο νικητής του Όσκαρ Α′ Ανδρικού Ρόλου για τον ρόλο του στο «King Richard» είχε ζητήσει προηγουμένως συγγνώμη από την ακαδημία και τον Κρις Ροκ, για το χαστούκι του στον συνάδελφό του.

Will Smith Says Sorry For Altercation With Chris Rock #shorts

Μετά το συμβάν το διοικητικό συμβούλιο των βραβείων είχε ξεκινήσει πειθαρχική διαδικασία εναντίον του Σμιθ για παραβίαση των προτύπων συμπεριφοράς και θα αποφάσιζε για τα μέτρα που θα λάμβανε κατά την επόμενη συνεδρίαση του στις 18 Απριλίου.

Στην δήλωση του ο Γουίλ Σμιθ αναφέρει:

«Έχω ανταποκριθεί άμεσα στην πειθαρχική ακρόαση της Ακαδημίας και θα αποδεχτώ πλήρως όλες τις συνέπειες για τη συμπεριφορά μου. Οι ενέργειές μου στην 94η απονομή των βραβείων Όσκαρ ήταν συγκλονιστικές, επώδυνες και ασυγχώρητες.

Ο κατάλογος αυτών που έχω πληγώσει είναι μακρύς και περιλαμβάνει τον Κρις Ροκ, την οικογένειά του, πολλούς από τους αγαπημένους μου φίλους και αγαπημένα πρόσωπα. Πρόδωσα την εμπιστοσύνη της Ακαδημίας. Στέρησα από άλλους υποψήφιους και νικητές την ευκαιρία να γιορτάσουν και να τιμηθούν για την εξαιρετική δουλειά τους.

Έτσι, παραιτούμαι από την ιδιότητα μέλους της Ακαδημίας Κινηματογραφικών Τεχνών και Επιστημών και θα αποδεχτώ οποιεσδήποτε περαιτέρω συνέπειες κρίνει σκόπιμο το Διοικητικό Συμβούλιο».



Ειδήσεις σήμερα:

Όσα έγιναν στην Ολομέλεια στην ομιλία Ζελένσκι - Το χειροκρότημα και οι απουσίες


Στην ανακρίτρια ο Μάνος Δασκαλάκης - Καταθέτει για τον θάνατο της Τζωρτζίνας

Ο «σωτήρας της Μαριούπολης»: Πώς ένας ατρόμητος μηχανικός βοήθησε να γλιτώσουν 180 συμπολίτες του
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης