Ρωσίδες influencers καταστρέφουν τσάντες Chanel και κατηγορούν τον γαλλικό οίκο για «ρωσοφοβία»

Ρωσίδες influencers καταστρέφουν τσάντες Chanel και κατηγορούν τον γαλλικό οίκο για «ρωσοφοβία»

Με βίντεο στο Instagram δηλώνουν «κατά» της πολιτικής του brand - Ο οίκος αποφάσισε να κλείσει τα καταστήματά του στη Ρωσία, μετά την επίθεση της χώρας στην Ουκρανία

chanelcover
Μετά την απόφαση του γαλλικού οίκου μόδας, «Chanel» να κλείσει τα καταστήματά του στη Ρωσία λόγω της επίθεσης που δέχεται από τη χώρα η Ουκρανία, οι Ρωσίδες influencers διαμαρτύρονται μέσω των social media.

Διάσημες προσωπικότητες της χώρας δημοσίευουν βίντεο στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο Instagram, στα οποία φαίνονται να καταστρέφουν προϊόντα του γνωστού οίκου.


Για παράδειγμα, το γνωστό μοντέλο και ηθοποιός, Βικτόρια Μπόνια ανάρτησε ένα βίντεο στο προφίλ της, που τη δείχνει να κρατάει στο ένα της χέρι μία τσάντα Chanel και στο άλλο ένα ψαλίδι και να την καταστρέφει ως «ένδειξη διαμαρτυρίας» προς τον γνωστό οίκο, που κατά τη γνώμη της «δεν σέβεται τους πελάτες του».

«Πρέπει να πω ότι η Chanel δεν σέβεται τους πελάτες της, οπότε γιατί εμείς πρέπει να σεβόμαστε τη Chanel;», ακούγεται να λέει στο βίντεο, ενώ κόβει στη μέση την τσάντα της και την πετάει στο πάτωμα, λέγοντάς της: «Αντίο».

«Ποτέ δεν έχω δει άλλο brand να δείχνει τέτοια ασέβεια στους πελάτες της», έγραψε στη λεζάντα της δημοσίευσής της.

Κλείσιμο

Στην ίδια κίνηση προχώρησε και η γνωστή Ρωσίδα παρουσιάστρια κι ηθοποιός, Μαρίνα Ερμοσκίνα.

Κι εκείνη με τη σειρά της, κατέστρεψε μία τσάντα του οίκου, χρησιμοποιώντας ένα... κλαδευτήρι!

«Καμία τσάντα και κανένα αντικείμενο δεν αξίζει όσο η αγάπη μου για την πατρίδα μου. Δεν αξίζουν όσο ο αυτοσεβασμός μου. Είμαι εναντίον αυτής της Ρωσοφοβίας, που προωθούν. Είμαι εναντίον ενός brand που υποστηρίζει αυτή την κατάσταση. Μία τσάντα Chanel είναι απλά ένα αξεσουάρ, ένα αξεσουάρ που ξαφνικά αποφασίζει να γελοιοποιήσει ανθρώπους, τους συμπατριώτες μου. Άλλωστε αυτό που μετράει δεν είναι αυτό που έχεις στα χέρια σου, αλλά αυτό που έχεις μέσα σου», ακούγεται να λέει στο βίντεό της.


Και η γνωστή Dj από τη Ρωσία, Κάτια Γκούσεβα έκανε τη δική της κίνηση για να δείξει την υποστήριξή της στην πατρίδα της, αλλά και την διαφωνία της με την πολιτική που ακολουθεί ο γαλλικός οίκος.

Στο βίντεο, ακούγεται να λέει μεταξύ άλλων, ενώ κόβει στη μέση της δική της τσάντα Chanel: «Πάντοτε ονειρευόμουν μία Chanel στη ντουλάπα μου και τελικά, συνέβη. Όμως, τώρα έμαθα για την πολιτική του brand απέναντι στους Ρώσους και αποφάσισα να απομακρύνω από την καθημερινότητά μου αυτές τις τσάντες. Τα δεδομένα αλλάζουν. Είμαι εναντίον αυτού που προσπαθεί να προωθήσει ο οίκος. Εμείς οι Ρωσίδες είμαστε όμορφες, ανεξαρτήτως αν κρατάμε Chanel ή όχι».




Δείτε βίντεο: Ρωσίδες influencers καταστρέφουν τσάντες Chanel και κατηγορούν τον γαλλικό οίκο για «ρωσοφοβία»
Ρωσίδες influencers καταστρέφουν τσάντες Chanel και κατηγορούν τον γαλλικό οίκο για «ρωσοφοβία»



Ειδήσεις σήμερα:

Όσα έγιναν στην Ολομέλεια στην ομιλία Ζελένσκι - Το χειροκρότημα και οι απουσίες


Στην ανακρίτρια ο Μάνος Δασκαλάκης - Καταθέτει για τον θάνατο της Τζωρτζίνας

Ο «σωτήρας της Μαριούπολης»: Πώς ένας ατρόμητος μηχανικός βοήθησε να γλιτώσουν 180 συμπολίτες του
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης