Δανάη Μπάρκα: «Μεγαλύτερη χαρά από το να τα ‘χεις με μάγειρα δεν υπάρχει»

Δανάη Μπάρκα: «Μεγαλύτερη χαρά από το να τα ‘χεις με μάγειρα δεν υπάρχει»

Η παρουσιάστρια με χιούμορ και ειλικρίνεια αποκαλύπτει ποιος είναι ο μεγάλος φόβος της στην εκπομπή, πώς αντιδρά στα σχόλια για τη δουλειά της και ποια συνήθεια κατάφερε να «δαμάσει»

danai-barka1
Καλεσμένη στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου ήταν η Δανάη Μπάρκα. Η παρουσιάστρια του «Πάμε Δανάη» άνοιξε την καρδιά της και μοιράστηκε με το χιούμορ και την ειλικρίνεια που τη διακρίνει τις σκέψεις και τα συναισθήματά της.

Προσπαθώ να βελτιώνομαι
Αρχικά μίλησε για τα επαγγελματικά της κάνοντας παράλληλα σύγκριση με την περσινή χρονιά όταν και ανέλαβε για πρώτη φορά.
«Νομίζω ότι τη φετινή χρονιά υπάρχει μεγάλη διαφορά στο κανάλι. Πέρυσι ήταν ένα κανάλι που είχε μόνο εμάς στην ψυχαγωγία, ενώ φέτος είναι ένα κανάλι διανθισμένο. Έχουν έρθει άνθρωποι, υπάρχει ένα πλήρες πρόγραμμα με πάρα πολλά πράγματα να δει ο τηλεθεατής οπότε το ένα χέρι βοηθάει το άλλο. Θεωρώ ότι έπαιξε μεγάλο ρόλο όλο το επιτελείο του καναλιού. Σε σχέση με εμένα κατάλαβα κάποια λάθη που δεν μου άρεσαν και προσπαθώ να βελτιώνομαι. Νιώθω ότι πέρσι μιλούσα πάρα πολύ και ήταν πολύ αυτοαναφορική η εκπομπή. Φέτος, επειδή ακριβώς υπήρξαν και άνθρωποι που με συμβούλευσαν πολύ και τους εμπιστεύθηκα από την πρώτη στιγμή, νιώθω ότι αυτό έχει δαμαστεί και οι ενέργειες όλης της ομάδας έδεσαν, που παίζει μεγάλο ρόλο μπρος και πίσω από τις κάμερες. Νομίζω ότι όλα αυτά συνέβαλαν», είπε η Δανάη Μπάρκα.

Δανάη Μπάρκα: "Κατάλαβα λάθη που πέρσι δεν μου άρεσαν στην εκπομπή"


Η…. αδυναμία της στους μάγειρες
Ο οικοδεσπότης θέλοντας για την πειράξει εστίασε στην αδυναμία που έχει στους μάγειρες με την Δανάη Μπάρκα να απαντά: «Οι μάγειρες είναι ένα σώμα να γείρεις, ένας ώμος να γείρεις στα δύσκολα. Άδικο είναι να τα έχεις με μάγειρα; Μεγαλύτερη χαρά δεν υπάρχει. Εμένα δεν με πειράζει ούτε το ένα ούτε το άλλο. Είμαι πολύ τυχερή γιατί όλοι οι άνθρωποι που πέρασαν από την εκπομπή, κυρίως οι μάγειρες αφού πάει εκεί το θέμα, είναι υπέροχα παιδιά. Είμαι όντως πολύ τυχερή και για τον Απόστολο και για τον Τίμο φέτος. Φαντάζομαι ότι είναι και λογικό από τη στιγμή που είμαστε ελεύθεροι, θα μας δουν μαζί, με ποιον να μου προσάψουν σχέση; Με την Δέσποινα; Είναι παντρεμένη με παιδιά η γυναίκα».

Ποιοι είναι οι φόβοι της
Σε άλλο σημείο αποκάλυψε πως ο μεγαλύτερος φόβος της είναι η έλλειψη. «Ειδικά σε μία ζωντανή εκπομπή που πάνω σε μία κουβέντα και την ταχύτητα κάτι μπορεί να παρερμηνευθεί και να δημιουργηθεί μία λάθος άποψη. Έχω το σύνδρομο του καλού παιδιού θέλω να καταλαβαίνουν την αλήθεια μου και να νιώθουν ότι δεν υπάρχει δόλος».

Πώς αντιδρά στα αρνητικά σχόλια;
Κλείσιμο
Στην ερώτηση πώς αντιδρά στα αρνητικά σχόλια η Δανάη Μπάρκα απάντησε: «Δεν απάντησα ποτέ γιατί αν μπεις στη διαδικασία να απαντήσεις θα είμαστε μία ζωή στα κλικαρίσματα. Με ένα μαγικό τρόπο απαντήθηκαν και είδα από ανθρώπους που με είχαν κρίνει αυστηρά πέρυσι να μην έχω την ίδια αντιμετώπιση».

Η δυνατή σχέση που έχει με τη μαμά της
Από την κουβέντα δεν θα μπορούσε να λείπει και η δυνατή σχέση που έχει με τη μητέρα της Βίκυ Σταυροπούλου, με την οποία – όπως παραδέχτηκε – είχαν παλιότερα τις διαφορές τους. «Η μαμά μου νιώθω ότι είχε το άγχος το να μην πληγωθώ, το να μην πουν ότι κάτι δεν έγινε δίκαια. Ήθελε να τελειώσω τη σχολή και να περάσω από οντισιόν», και δηλώνει κτητική με τους ανθρώπους που αγαπάει. «Θέλω να νιώθει ελεύθερος ο άνθρωπος», εξήγησε, αλλά όπως πρόσθεσε: «Έχω τεράστια ανασφάλεια αν χάσω τους ανθρώπους μου χάνω την κάτω απ΄τα πόδια μου».

Ειδήσεις σήμερα:

Πάτρα: Στην ανακρίτρια σήμερα ο Μάνος Δασκαλάκης - Καταθέτει για το θάνατο της Τζωρτζίνας

Ζελένσκι: Σήμερα στις 12:00 η ομιλία του στην Βουλή - Ποιοι θα παραβρεθούν

Καιρός: Βροχές και αυξημένες συγκεντρώσεις σκόνης σήμερα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης