Σερένα Ουίλιαμς: Η ζωή του θρύλου του τένις γίνεται σειρά ντοκιμαντέρ από την Amazon

Σερένα Ουίλιαμς: Η ζωή του θρύλου του τένις γίνεται σειρά ντοκιμαντέρ από την Amazon

Σε συνεργασία με την Amazon Studios, η παγκόσμια πρωταθλήτρια του τένις θα ξεκινήσει το νέο της πρότζεκτ με την παρουσίαση ενός ριάλιτι σόου, που θα αφορά στην προσωπική και επαγγελματική της ζωή

serena_williams
Η Σερένα Ουίλιαμς υπέγραψε τη νέα της τηλεοπτική συμφωνία με το Amazon για την κυκλοφορία σειράς ντοκιμαντέρ, που θα αφορά στην ζωή και την καριέρα της. Η πρωταθλήτρια του τένις θα ξεκινήσει με τη δημιουργία ενός ριάλιτι σόου, που θα περιστρέφεται γύρω από τη ζωή της εντός και εκτός γηπέδου. Περαιτέρω πληροφορίες σχετικά με τον τίτλο του σόου και την ημερομηνία κυκλοφορίας δεν έχουν ανακοινωθεί.

Η αθλήτρια έκανε γνωστή τη νέα της συνεργασία μέσα από μία ανάρτηση της στο Instagram, όπου φαίνεται ένα βίντεο με τον ηθοποιό Μάικλ Μπ. Τζόρνταν, με τον οποίο θα ξεκινήσει το σόου της. Στη λεζάντα της ανάρτησης της μοιράζεται με το κοινό της τη χαρά της για το νέο πρότζεκτ, που αναλαμβάνει, γράφοντας: «Είμαι τόσο ενθουσιασμένη για αυτό!»



Η 39χρονη παγκόσμια πρωταθλήτρια θεωρείται η πιο πολύτιμη παίκτρια WTA, έχοντας στο βιογραφικό της 39 τίτλους Grand Slam και 4 Ολυμπιακά μετάλλια. Η επικεφαλής της εταιρείας παραγωγών Amazon Studios, Τζένιφερ Σάλκε είπε σχετικά με την συνεργασία τους: «Η Σερένα έχει μεταμορφώσει το άθλημά της και έχει γίνει μια από τις αθλήτριες, που μας εμπνέουν. Συγκαταλέγεται μεταξύ των πιο σπουδαίων αθλητριών και επιχειρηματιών της γενιάς της». Επίσης ανέφερε: «Είμαστε απίστευτα ενθουσιασμένοι που μοιραζόμαστε το ταξίδι της σε αυτή τη νέα σειρά και συνεργαζόμαστε μαζί της για τη δημιουργία νέου πρωτότυπου περιεχομένου για τους Prime Video πελάτες μας παγκοσμίως».

Κλείσιμο

Η Σερένα Ουίλιαμς εξέφρασε τη δική της οπτική σχετικά με το νέο της εγχείρημα: «Είμαι πολύ ενθουσιασμένη για τη συνεργασία μου με το Amazon Studios. Αναπτύσσουν τα πιο εμπνευσμένα και σημαντικά περιεχόμενα για ένα παγκόσμιο κοινό. Έχω πολλές ιστορίες που ανυπομονώ να πω, συμπεριλαμβανομένης της δικής μου».









Ειδήσεις σήμερα: 

Lockdown: Η κυβέρνηση θέλει Πάσχα στο χωριό με self test, οι επιστήμονες περιμένουν

Κορωνοϊός: Το 25% των ασθενών μπαίνει σε Μονάδες - Προβληματισμός για 10 περιφέρειες

Στις αίθουσες με το δεύτερο self-test μαθητές και εκπαιδευτικοί στα Λύκεια
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης