Σπύρος Παπαδόπουλος: «Δεν της έδωσα τον ρόλο και είπε μετά ότι της την έπεσα»

Σπύρος Παπαδόπουλος: «Δεν της έδωσα τον ρόλο και είπε μετά ότι της την έπεσα»

Η οντισιόν που έκανε στο σπίτι της μητέρας του με την ίδια παρούσα και η υποψήφια που δεν πήρε ρόλο και διέδωσε σενάρια για σεξουαλική παρενόχληση - Δείτε βίντεο

spyros-papadopoylos-arthro
Ο Σπύρος Παπαδόπουλος μίλησε για τους «Απαράδεκτους», τη Δήμητρα Παπαδοπούλου, ενώ αναφέρθηκε και στις καταγγελίες στον χώρο του θεάτρου.

Ο ηθοποιός αναλυτικότερα, βρέθηκε καλεσμένος στο πλατό της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι», όπου και αποκάλυψε ένα περιστατικό, το οποίο συνέβη πριν από χρόνια, όταν μια συνάδελφός του, είπε ψέματα ότι της την έπεσε.

«Κάποτε έκανα μια οντισιόν, έψαχνα μια κοπέλα για ένα ρόλο. Θα έβλεπα καμιά δεκαριά κοπέλες, τους είχα κλείσει ραντεβού σε διαφορετική ώρα. Επίτηδες, επειδή τα προσέχω αυτά, το έκανα στο σπίτι της μητέρας μου, με τη μητέρα μου παρούσα. Της είπα να μη φύγει, απλά ήταν σε έναν άλλο χώρο και δήθεν μας έφερνε καφέδες κλπ, για να είναι παρούσα», είπε αρχικά ο Σπύρος Παπαδόπουλος.

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος είπε στη συνέχεια: «Είδα κάποιες κοπέλες και έμαθα μετά ότι μία κοπέλα που δεν την πήρα, πήγε και είπε “μου την έπεσε και γι’ αυτό δεν πήγα” για να μην πει στους φίλους της ότι “δεν του άρεσα σαν ηθοποιός”».

«Δεν ξέρεις σήμερα τι θα έκανε», ε
ίπε, ενώ όταν τον ρώτησαν για το ψυχικό κόστος που έχει η υποβολή της καταγγελίας απάντησε: «Δεν ξέρω αν είναι μεγάλο το ψυχικό κόστος το δικό τους. Μπορεί κάποιοι άνθρωποι να λένε “μια χαρά είναι αυτή η προβολή για μένα”. Υπάρχουν πράγματα που κάνουν αδιανόητα πράγματα για να υπάρξουν». 


Για τις φιλίες του από το χώρο της τηλεόρασης, ο Σπύρος Παπαδόπουλος παραδέχτηκε ότι δεν είναι πολλές, ενώ για τη Δήμητρα Παπαδοπούλου είπε: «Αδέρφια είμαστε» και αποκάλυψε ότι θέλει να συνεργαστεί ξανά μαζί της, όταν έχει έμπνευση να γράψει κάποιο σενάριο.

Για τους «Απαράδεκτους», ο ηθοποιός είπε: «Καταλάβαμε ότι ήταν κάτι που άρεσε γιατί μετά από κάμποσο καιρό που κυκλοφορούσαμε στν δρόμο το βλέπαμε ότι συμβαίνει. Με τα χρόνια καταλάβαμε τι σημαίνει το γράψιμο της Δήμητρας, γιατί μετά κατάλαβα ότι δεν γράφει απλώς αστεία αλλά έχει ένα σκεπτικό πίσω από τα πράγματα».

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cj0hmfv9hvgh)


Ειδήσεις σήμερα:

Υπόθεση θανάτου τριών παιδιών στην Πάτρα: Κορυφή του παγόβουνου η δολοφονία της Τζωρτζίνας

Πρίγκιπας Άντριου: Αντιμέτωπος με νέο σκάνδαλο - Τουρκάλα εκατομμυριούχος κατέθεσε 750.000 λίρες «δώρο» στην πριγκίπισσα Βεατρίκη

Κυριάκος Μητσοτάκης: Εφεδρείες για όσο διαρκεί η κρίση ακρίβειας - Σχέδιο στέγης για νέους





Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης