Survivor: Η Μυριέλλα Κουρεντή επέστρεψε στην Ελλάδα - Το πρόσωπο «έκπληξη» που την περίμενε στο αεροδρόμιο

Survivor: Η Μυριέλλα Κουρεντή επέστρεψε στην Ελλάδα - Το πρόσωπο «έκπληξη» που την περίμενε στο αεροδρόμιο

Η πρώην παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης έφτασε το Σάββατο στη χώρα και εκτός από τους ρεπόρτερ, κάποιος πολύ κοντινός της άνθρωπος έδωσε το «παρών»

Myriella
Η Μυριέλλα Κουρεντή, είναι η τελευταία παίκτρια που αποχώρησε από το Survivor, αφού ο Απόστολος Ρουβάς και η Τζο Μαριδάκη συγκέντρωσαν περισσότερες ψήφους από το τηλεοπτικό κοινό.

Η παίκτρια της κόκκινης ομάδας, έφτασε στο «Ελευθέριος Βενιζέλος», το Σάββατο, αρκετά αλλαγμένη, αφού τους μήνες που ήταν στον Άγιο Δομίνικο για το παιχνίδι έχασε αρκετά κιλά.

Τελικά η Μυριέλλα Κουρεντή ήταν αυτή που αποχώρησε από το Survivor, αποχαιρετώντας τον Άγιο Δομίνικο.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cj0gpobvd48x)


Εκτός από τους ρεπόρτερ που συγκεντρώθηκαν στο αεροδρόμιο, την ηθοποιό περίμενε και ένας άνθρωπος από το στενό της περιβάλλον.

Αυτός δεν ήταν άλλος από τον σύντροφό της, Τζον Λυγνό, η σχέση της με τον οποίο είχε συζητηθεί πολύ, ύστερα από το φλερτ που αναπτύχθηκε με τον Γιώργο Κατσαούνη μέσα στο ριάλιτι.

lignos-survivor


«Με τον Κατσαούνη δεν θα υπήρχε ποτέ αυτό το κλικ, αν ήμασταν από την αρχή στην ίδια ομάδα. Το φλερτ πάντα σε βγάζει από αδιέξοδα. Ο Κατσαούνης είναι ο άντρας που θα κάνει μία γυναίκα να νιώσει προστατευμένη», ανέφερε η Μυριέλλα Κουρεντή, στην πρώτη της συνέντευξη μετά την αποχώρησή της, ενώ εξήγησε πως το φλερτ μαζί του ήταν μία λύση για εκείνη για να «ξεφύγει» από τα όρια του παιχνιδιού.

«Το φλερτ με τον Γιώργο ξεκίνησε ως ανάγκη, για να ξεφύγω από το παιχνίδι. Έχω γνωρίσει πολλούς αγρότες, λόγω της γιαγιάς μου, οπότε δεν ισχύει ότι ένιωθα κορίτσι της πρωτεύουσας μαζί του», δήλωσε.

Όσο για τη «σχέση» που δήλωσε ότι έχει εκτός του ριάλιτι επιβίωσης, η Μυριέλλα Κουρεντή εξήγησε πως είχε τους λόγους της που το είπε.

«Είπα ότι έχω σχέση για να με αφήσουν ήσυχη και να σταματήσουν να ασχολούνται όλοι με αυτό το πράγμα. Δεν είχα με τον Τζον τη σχέση που νομίζουν όλοι ότι έχω, είχα τέτοια σχέση μαζί του που δεν ένιωθα ότι τον απατώ. Είχα νιώσει ότι ελκύω τον Βαλάντη και του είπα ότι έχω σχέση για να μη μου την πέσει», εξήγησε η ηθοποιός.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-ciytu77b2x35)
Κλείσιμο


Τέλος, αναφέρθηκε στο πώς αντιμετώπισε ο Γιώργος Κατσαούνης το ειδύλλιο μεταξύ τους.

«Κάποιος είχε πει στον Γιώργο ότι έχω σχέση, αλλά δεν τον ένοιαζε. Κι εκείνος είχε κοπέλα έξω. Με τον Τζον έχω μία ψυχική ένωση, είναι κάτι που δεν θα καταλάβαινε ο Κατσαούνης, αν του το έλεγα. Του είπα ότι επειδή αυτό που έχουμε, πουλάει, καλύτερα να το προστατεύσουμε. Όταν του έδωσα το γράμμα, απέφυγα το φιλί του και προσπαθούσα να τον ξεκόψω, αλλά εκείνος ήθελε» και στο τέλος δήλωσε ότι μετανιώνει για όλα όσα έγιναν με τον συμπαίκτη της, λέγοντας: «Έχω μετανιώσει για όσα έγιναν με τον Κατσαούνη. Εκτέθηκα με έναν άνθρωπο, που δεν μου άξιζε».


Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-ciyu6depuybt)




Ειδήσεις σήμερα:

Υπόθεση θανάτου τριών παιδιών στην Πάτρα: Κορυφή του παγόβουνου η δολοφονία της Τζωρτζίνας

Πρίγκιπας Άντριου: Αντιμέτωπος με νέο σκάνδαλο - Τουρκάλα εκατομμυριούχος κατέθεσε 750.000 λίρες «δώρο» στην πριγκίπισσα Βεατρίκη

Κυριάκος Μητσοτάκης: Εφεδρείες για όσο διαρκεί η κρίση ακρίβειας - Σχέδιο στέγης για νέους



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης