Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης μιλάει για τη συμμετοχή του στη σειρά «Συμπέθεροι απ' τα Τίρανα»

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης μιλάει για τη συμμετοχή του στη σειρά «Συμπέθεροι απ' τα Τίρανα»

Ο ηθοποιός μίλησε για τη συμμετοχή του στην κωμική σειρά του Mega, αλλά και για την εκπομπή του, Fishy - Δείτε βίντεο

tsimitselis
Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης θα παίξει μαζί με την Μαρία Μπεκατώρου στην σειρά του MEGA «Συμπέθεροι από τα Τίρανα», στο επεισόδιο που θα μεταδοθεί απόψε στις 21:00 στο MEGA.

Τι τους δένει στο σίριαλ; «Έχω δεσμό με την Μαρία Μπεκατώρου και ανακαλύπτουμε ένα μεγάλο μυστικό της περιοχής, που δεν μπορώ να σου πω. Παίζουμε μόνο σε ένα επεισόδιο».

«Aν σκεφτείς οι συνεργασίες που έχω κάνει με τον Μιχάλη Ρέππα και τον Θανάση Παπαθανασίου είναι τόσο πολλές, είναι πολλά τα χρόνια. Ξέρω πως αυτό που θα γράψουν θα μπορώ να το βγάλω. Μου έγινε πρόταση για θεατρική συνεργασία, αλλά δεν μπορώ, γιατί έχω το Fishy».

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-ciyxjzhb77gh)

Όπως αποκάλυψε, τον Μάιο ξεκινάνε τα γυρίσματα για το Fishy, το οποίο θα έχει 28 επεισόδια την επόμενη σεζόν. Δεν θα μπορέσει καθόλου να ασχοληθεί με το θέατρο, αφήνοντας όμως ανοιχτό το ενδεχόμενο να συμμετέχει στην παράσταση της Μιμής Ντενίση. Ωστόσο, αυτή την περίοδο κάνει συνομιλίες για ένα τηλεπαιχνίδι στην Κύπρο.

«Το θέατρο που απαιτεί φυσική παρουσία κάθε μέρα απαιτεί μεγάλη δέσμευση και θα είμαι εγκλωβισμένος αν το κάνω φέτος. Φέτος θέλω να κάνω την εκπομπή, να πάρω την κόρη μου να πάμε ένα τριήμερο. Φέτος θα είναι η δεύτερη χρονιά που δεν θα κάνω θέατρο. Πέρασε ο χρόνος και είπα γιατί δεν έχω κάνει πράγματα;».

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης αποκάλυψε στην Ελένη Μενεγάκη πως την θέλει να εμφανιστεί στο Fishy, με την παρουσιάστρια να τον ρωτάει εάν την θέλει στο Αιγαίο ή στο Ιόνιο.


Ειδήσεις σήμερα:

Μητσοτάκης σε Σακελλαροπούλου: Να προετοιμαστούμε για παρατεταμένη αστάθεια

«Όχι» Κούγια στην υπεράσπιση Πισπιρίγκου- Εξηγεί τους λόγους

Πλεύρης: Έρχεται ενοποίηση στη διάρκεια ισχύος των πιστοποιητικών στα κράτη μέλη της ΕΕ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης