Ο Ντεπαρντιέ καταδικάζει τις «απαράδεκτες ακρότητες» του Πούτιν στην Ουκρανία

Ο Ντεπαρντιέ καταδικάζει τις «απαράδεκτες ακρότητες» του Πούτιν στην Ουκρανία

Ο Ντεπαρντιέ, ο οποίος το 2013 έλαβε την ρωσική υπηκοότητα, δήλωσε χθες, Πέμπτη, στο Γαλλικό Πρακτορείο: "ο ρωσικός λαός δεν ευθύνεται για τις τρελές, απαράδεκτες ακρότητες των ηγετών του, όπως ο Βλαντίμιρ Πούτιν".

depaar12
Ο Γάλλος ηθοποιός Ζεράρ Ντεπαρντιέ, ο οποίος στο παρελθόν έχει εξάρει τον Βλαντίμιρ Πούτιν, επέκρινε τις «τρελές, απαράδεκτες ακρότητες» του ρώσου προέδρου στην Ουκρανία.

Ο Ντεπαρντιέ, ο οποίος το 2013 έλαβε την ρωσική υπηκοότητα, δήλωσε χθες, Πέμπτη, στο Γαλλικό Πρακτορείο: «ο ρωσικός λαός δεν ευθύνεται για τις τρελές, απαράδεκτες ακρότητες των ηγετών του, όπως ο Βλαντίμιρ Πούτιν».

Ο Ντεπαρντιέ είπε ακόμη ότι θα δωρίσει όλα τα έσοδα από τις τρεις συναυλίες του στο Παρίσι (1-3 Απριλίου) στους «Ουκρανούς, θύματα αυτού του αδελφοκτόνου πολέμου».

Το 2013 ο Πούτιν χορήγησε στον Ντεπαρντιέ την ρωσική υπηκοότητα προκαλώντας κατακραυγή στη Γαλλία δεδομένου ότι ο ηθοποιός κατηγορείται ότι εγκατέλειψε την πατρίδα του για να αποφύγει να φορολογηθεί με έναν νέο φόρο για τους εκατομμυριούχους.

Ο ηθοποιός έλαβε το νέο διαβατήριό του από τον ίδιο τον Πούτιν στην εξοχική κατοικία του Ρώσου προέδρου στη Μαύρη Θάλασσα.

Ειδήσεις σήμερα:

Με ατζέντα αυτοδυναμίας ο Μητσοτάκης για το rebound μετά τη δημοσκοπική κάμψη

Η συγκινητική δημοσίευση της κόρης του Μπρους Γουίλις, Σκάουτ, μετά την ανακοίνωση για την κατάσταση της υγείας του


Moonshot: Το θρίλερ με το εμβόλιο της Pfizer
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης