Σοκαρισμένο παρακολουθεί το πανελλήνιο τις τελευταίες εξελίξεις για το θρίλερ της Πάτρας.
Η Σταματίνα Τσιμτσιλή, ως μητέρα τριών παιδιών, δεν θα μπορούσε να αφήσει ασχολίαστα τα όσα γίνονται.
Η παρουσιάστρια έστειλε το μήνυμά της, μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram κι έδωσε τον δικό της ορισμό για τη λέξη «μητέρα», ενώ δεν δίστασε να εκφράσει και δημόσια τον θυμό της για τη Ρούλα Πισπιρίγκου.
Συγκεκριμένα, έγραψε: «Μάνα είναι αγάπη ανιδιοτελής …χωρίς πρέπει χωρίς θέλω, χωρίς δεύτερες σκέψεις. Μάνα είναι αγκαλιά ορθάνοιχτη για κάθε στιγμή αγωνίας, φόβου και ανησυχίας. Μάνα είναι αυτή που όταν νιώθεις ότι δεν αντέχεις άλλο θα έρθει να σου δώσει κουράγιο και όταν όλα σου φαντάζουν δύσκολα και ακατόρθωτα θα σε πιάσει από το χέρι και θα σου δώσει δύναμη για να ξανασηκωθείς και να συνεχίσεις. Μάνα είναι αυτή που είναι πάντα εκεί. Δε σου κρατάει κακία, σε κατανοεί και σε αγαπάει δείχνοντας το με κάθε τρόπο και κάθε στιγμή χωρίς να περιμένει κάτι. Καλό παράδεισο μικρά αγγελούδια».
Η πρωτοβουλία του WHEN και της Ολυμπιακής Ζυθοποιίας περνά στην επόμενη φάση της, προσφέροντας τρίμηνη εξατομικευμένη καθοδήγηση σε 20 γυναίκες επιχειρηματίες του κλάδου HORECA.
Υπάρχουν ερωτήσεις που πολλοί γονείς κάνουν ψιθυριστά. Και άλλες που δεν κάνουν ποτέ. Όχι γιατί δεν τους απασχολούν. Αλλά γιατί φοβούνται ότι η απάντηση μπορεί να τους γεμίσει ενοχές.
Το διήμερο της διοργάνωσης περιλαμβάνει τον 2ο διεθνή αγώνα ποδηλασίας UCI Gran Fondo Loutraki Greece, ποδηλατική Expo, pasta party, τεχνικές παρουσιάσεις και μια μεγάλη γιορτή στην τελετή απονομής των μεταλλίων, με την υπογραφή του Kyvernitis Sports & Events