Η Έιμι Σούμερ για το χαστούκι του Γουίλ Σμιθ στον Κρις Ροκ: «Με έχει σημαδέψει»

Η Έιμι Σούμερ για το χαστούκι του Γουίλ Σμιθ στον Κρις Ροκ: «Με έχει σημαδέψει»

«Λατρεύω τον φίλο μου Κρις Ροκ και πιστεύω ότι το χειρίστηκε σαν επαγγελματίας», ανέφερε μεταξύ άλλων, η παρουσιάστρια της βραδιάς των Όσκαρ

schumer
Η Έιμι Σούμερ, μία εκ των παρουσιαστριών της 94ης τελετής των Όσκαρ, τοποθετήθηκε δημόσια για το πολύκροτο χαστούκι από τον Γουίλ Σμιθ στον κωμικό, Κρις Ροκ.

Η Σούμερ έκανε μία ανάρτηση μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και ανάμεσα σε όσα έγραψε, ανέφερε πως ο Ροκ χειρίστηκε την κατάσταση σαν επαγγελματίας.

«Στην πραγματικότητα είμαι ακόμα αναστατωμένη και με  έχει σημαδέψει», έγραψε και πρόσθεσε«Λατρεύω τον φίλο μου @chrisrock και πιστεύω ότι το χειρίστηκε σαν επαγγελματίας. Έμεινε εκεί ψηλά και έδωσε ένα Όσκαρ στον φίλο του @questlove και το όλο συμβάν ήταν τόσο ανησυχητικό».

Στη συνέχεια, η σταρ του «Trainwreck», δήλωσε ότι είναι ακόμα αναστατωμένη από αυτό που συνέβη και πως ο Γουίλ πρέπει να έχει «τόσο πολύ πόνο» για να αντιδράσει με τον τρόπο που το έκανε.

«Είμαι ακόμα σε σοκ, έκπληκτη και στεναχωρημένη. «Είμαι περήφανη για τον εαυτό μου και τους συνοικοδεσπότες μου. Αλλά ναι, ακόμη περιμένω αυτό το συναίσθημα να περάσει», κατέληξε η Σούμερ.



Υπενθυμίζεται, ότι μία μέρα μετά το συμβάν η Ακαδημία Κινηματογραφικών Τεχνών και Επιστημών γνωστοποίησε, ότι καταδικάζει τη συμπεριφορά του Σμιθ, ενώ τα ερωτήματα σχετικά με το αν θα του αφαιρέσουν το Όσκαρ παραμένουν αναπάντητα προς το παρόν.

Ο 53χρονος Αμερικανός ηθοποιός, ο οποίος πήρε το χρυσό αγαλματίδιο στην κατηγορία Α΄ ανδρικού ρόλου για την ερμηνεία του στην ταινία «King Richard» μετά τη πρώτη συγγνώμη που ζήτησε απ΄ όλους μέσα στο Dolby Theatre για την ενέργεια του, θέλησε να απολογηθεί και  μέσα από τα social media.



Στο μήνυμα που ανάρτησε στο Instagram, ο Σμιθ καταδικάζει τη βία και χαρακτηρίζει τη συμπεριφορά του απαράδεκτή και αδικαιολόγητη, τονίζοντας πως αντέδρασε συναισθηματικά για το «υπερβολικό» αστείο για την ιατρική κατάσταση της Τζάντα.

«Η βία σε όλες τις μορφές της είναι δηλητηριώδης και καταστροφική. Η συμπεριφορά μου στα χθεσινά βραβεία Όσκαρ ήταν απαράδεκτη και αδικαιολόγητη. Τα αστεία σε βάρος μου είναι μέρος της δουλειάς, αλλά ένα αστείο για την ιατρική κατάσταση της Τζάντα ήταν υπερβολικό για μένα και αντέδρασα συναισθηματικά.

Θα ήθελα να σου ζητήσω δημόσια συγγνώμη, Κρις. Ήμουν εκτός ορίων και έκανα λάθος. Ντρέπομαι και οι πράξεις μου δεν ήταν ενδεικτικές του άντρα που θέλω να είμαι. Δεν υπάρχει χώρος για βία σε έναν κόσμο αγάπης και καλοσύνης.

Θα ήθελα επίσης να ζητήσω συγγνώμη από την Ακαδημία, τους παραγωγούς της εκπομπής, όλους τους παρευρισκόμενους και όλους όσους παρακολουθούν σε όλο τον κόσμο. Θα ήθελα να ζητήσω συγγνώμη από την οικογένεια Γουίλιαμς και την οικογένεια μου King Richard. Λυπάμαι βαθιά που η συμπεριφορά μου έχει κηλιδώσει αυτό που ήταν ένα κατά τα άλλα υπέροχο ταξίδι για όλους μας», αναφέρει ο Σμιθ.


Την ίδια στιγμή, viral έχει γίνει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης το βίντεο, που δείχνει τον Σμιθ σε νεαρή ηλικία, να κοροϊδεύει κάποιον, ο οποίος έχει αλωπεκία.

Will Smith making fun of Arsenio Hall's band member who had alopecia, and says it's "just a joke."



Ειδήσεις σήμερα:

Η Σλοβακία ζήτησε την απέλαση 35 διπλωματών από την πρεσβεία της Ρωσίας

Τι είναι η κεταμίνη, το φάρμακο που βρέθηκε στις τοξικολογικές της Τζωρτζίνας στην Πάτρα

Ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία στην Ρούλα Πισπιρίγκου για τον θάνατο της Τζωρτζίνας





Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης