Ρένια Λουιζίδου: «Δεν συμφωνώ να γίνει remake του "Κι οι παντρεμένοι έχουν ψυχή"» - Ποιος είναι ο λόγος

Ρένια Λουιζίδου: «Δεν συμφωνώ να γίνει remake του "Κι οι παντρεμένοι έχουν ψυχή"» - Ποιος είναι ο λόγος

Η ηθοποιός εξήγησε πως η εποχή δεν είναι πλέον, η κατάλληλη για να βγει ξανά ένα τέτοιο σήριαλ - Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις της

louizidou
Για τη θρυλική σειρά «Κι οι παντρεμένοι έχουν ψυχή» μίλησε η Ρένια Λουιζίδου κι εξήγησε τον λόγο που δεν θα ήθελε να γυριστεί ένα remake.

Η γνωστή ηθοποιός μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα» και δήλωσε αρχικά: «Έχει πέσει η ιδέα να γίνει ένα remake. Δεν θα συμφωνούσα όμως, να γίνει, ειδικά το συγκεκριμένο σίριαλ. Οι βασικοί πυλώνες του είναι συνδεδεμένοι με την εποχή του 1997 μέχρι και το 2000, που παίχτηκε η σειρά».

Πρόσθεσε μάλιστα, για τον κεντρικό ήρωα της σειράς, τον «Ακάλυπτο». «Είχε μία αλλαφροσύνη αυτός ο άνθρωπος. Είχε το παρατσούκλι αυτό, γιατί φέσωνε όλο τον ντουνιά και το 1997, μπορεί να είχε πλάκα ένα ρεμάλι που από την ασυναρτησία του ζει τη ζωάρα του και φεσώνει κόσμο, τώρα όμως, δεν γελάει κανένας με αυτό, παιδιά», πρόσθεσε η ηθοποιός.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-ciwzxlwehpdt)

Όσο για την κλασσική ερώτηση, που της κάνουν για την ηλικία της και τη σχέση της με τον χρόνο, η Ρένια Λουιζίδου εξέφρασε και δημόσια την ενόχλησή της.

Κλείσιμο
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-ciwzk2aj8cip)

«Είναι κάποιες ερωτήσεις στερεοτυπικές που γίνονται μόνο στις γυναίκες. Δεν το πιστεύω ότι απαντάμε σε όλα αυτά. Είμαι 56 χρονών. Από τότε που έγινα 40 και μία ημέρα, απαντάω στα ίδια πράγματα», δήλωσε.

Τέλος, αναφέρθηκε στις φοβίες που την ταλαιπωρούν. «Έχω ακροφοβία και λίγο αγοραφοβία. Τώρα με τον κορωνοϊό, είμαι υποψήφια και για αρρωστοφοβία», είπε και πρόσθεσε πως ο μεγαλύτερός της φόβος είναι η ιδέα ο γιος της να αποκτήσει μηχανή.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-ciwzyq5lolkx)



Ειδήσεις σήμερα:

ΗΠΑ: Ο Μπάιντεν υπογράφει νόμο που μετατρέπει το λιντσάρισμα σε ομοσπονδιακό έγκλημα

Play Off Aφρικής: Ο «ήρωας» Εκαμπί έστειλε στο 120'+4' το Καμερούν στα τελικά του Μουντιάλ - Δείτε βίντεο


Survivor: Το ξέσπασμα του Ρουβά και ο… δικαστής Μαρτίκας – Δείτε βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης