Ο γνωστός δημοσιογράφος, που αποχώρησε από το ριάλιτι επιβίωσης πριν από περίπου έναν μήνα, έχει επιστρέψει στους ρυθμούς της καθημερινότητάς του, όμως συνεχίζει και παρακολουθεί τις εξελίξεις ανάμεσα στους πρώην συμπαίκτες τους και τους αντιπάλους τους.
Μέσα από τις αναρτήσεις του στο Twitter, έχει εκφράσει πολλές φορές ανοιχτά την αντιπάθειά του για την Βρισηίδα Ανδριώτου και αυτό έκανε και σήμερα το πρωί, ενώ παρακολουθούσε το επεισόδιο του Survivor.
Συγκεκριμένα, δημοσίευσε ένα στιγμιότυπο από τη στιγμή που η παίκτρια των «Μαχητών» παραχωρούσε δηλώσεις στην κάμερα του ριάλιτι επιβίωσης και το συνόδευσε με την εξής λεζάντα: «Ατελειωτα κομπλεξάρα. Μη ζηλεύεις κακομαθημένο 25χρονο. Φύγε πάλι και κλάψε παραπέρα. Καλημέρα».
Για άλλη μια χρονιά, το Stelios Philanthropic Foundation στηρίζει έμπρακτα τη νέα επιχειρηματικότητα, επιβραβεύοντας τρεις νεοφυείς επιχειρήσεις με συνολικά €300.000
Η Μαρίνα-Λύδα Κουταρέλλη και η Τίνα Κίκιζα βρέθηκαν στην ίδια κουζίνα, έβαλαν τις ποδιές τους και ετοίμασαν μια αυθεντική σπετσιώτικη συνταγή με αφορμή το φετινό Spetses Mini Marathon
Παλιά, η ψυχαγωγία ήταν κάτι απλό. Ένα βιβλίο, μία ταινία, μια κούνια στην αυλή, φίλοι στη γειτονιά. Αυτές οι στιγμές μας έκαναν να νιώθουμε μαζί, να φτιάχνουμε εικόνες και μνήμες όλοι μαζί. Στο μέλλον θα δίνει την απάντηση στο ερώτημα «ποιος είμαι».