Όσκαρ 2022: Η στιγμή που σταρ του Χόλιγουντ μαθαίνουν για το χαστούκι του Σμιθ στον Ροκ

O απόηχος από την πιο γκράντε βραδιά της φετινής τελετής των Όσκαρ δεν λέει να κοπάσει

Η 94η τελετή των βραβείων Όσκαρ θα μείνει στην ιστορία του θεσμού όχι μόνο για τα Όσκαρ που μοίρασε αλλά για το χαστούκι που έριξε ο Γουίλ Σμιθ στον Κρις Ροκ. Μετά το συμβάν εδώ και λίγα 24ωρα χύνονται τόνοι ηλεκτρονικού μελανιού για το συμβάν και ό,τι νέο και παρασκηνιακό προκύπτει τραβά το ενδιαφέρον.

Όπως για παράδειγμα η φωτογραφία που διέρρευσε στο Twitter και δείχνει ορισμένους από τους μεγαλύτερους αστέρες του Χόλιγουντ να παρακολουθούν σοκαρισμένοι τη δραματική στιγμή που ο Γουίλ Σμιθ ανεβαίνει στη σκηνή και χαστουκίζει τον κωμικό Κρις Ροκ.

Η εκπληκτική ομολογουμένως φωτογραφία που τραβήχτηκε στο καθιερωμένο πάρτι του Vanity Fair δείχνει τους αστέρες έκπληκτους να παρακουλούν το συμβάν.



Στη φωτογραφία διακρίνουμε τον Jason Bateman και τη Sienna Miller να στριμώχνονται γύρω από το τηλέφωνο της Sarah Paulson για να δουν τι συνέβη ανάμεσα στους δύο άνδρες μπροστά στα μάτια εκατομμυρίων τηλεθεατών σε ολόκληρο τον πλανήτη.

Η εικόνα δείχνει τις έκπληκτες αντιδράσεις του Bateman και της συζύγου του Amanda Anka, του Taika Waititi, της Miller και του αγαπημένου της Oli Green, της Sarah Paulson και των σκηνοθετών Ron Howard και JJ Abrams και της συζύγου του Katie McGrath.

Δείτε τη φωτογραφία
Για την ιστορία η φωτογραφία αναρτήθηκε στο Twitter από τον συντάκτη μόδας του περιοδικού Vanity Fair, Derek Blasberg, ο οποίος έγραψε στο σχόλιό του: «Εν τω μεταξύ, όλοι στο τραπέζι μου στο δείπνο των Oscar του Vanity Fair γκουγκλάρουν μανιακά το WTF (Να μην ξαναπιάσεις στο γαμ.. στόμα σου τη γυναίκα μου), που μόλις είπε ο Will Smith στον Chris Rock».

Ειδήσεις σήμερα:

Μισθοφόρους στέλνει στο πολεμικό πεδίο ο Πούτιν μετά την «πτώση» της Μαριούπολης - Αγωνία για τις διαπραγματεύσεις

Στο Μαξίμου σήμερα ο Σαϊντού Καμαρά: Την Τετάρτη κρίνεται η παραμονή του στην Ελλάδα

Αυξημένες συγκεντρώσεις αφρικανικής σκόνης και ο υδράργυρος στους 20 βαθμούς - Πού αναμένονται σήμερα βροχές

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr