Όσκαρ 2022: Κρατάει χρόνια η διχόνοια Κρις Ροκ και Γουίλ Σμιθ για την «χαμένη τιμή» της Τζέιντα

Όσκαρ 2022: Κρατάει χρόνια η διχόνοια Κρις Ροκ και Γουίλ Σμιθ για την «χαμένη τιμή» της Τζέιντα

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Κρις Ροκ σχολίασε δημοσίως με φαρμακερό χιούμορ την σύζυγο του Γουίλ Σμιθ - «Τα εσώρουχα της Ριάνα» και ο «ανοιχτός γάμος» του Γουίλ Σμιθ, που έχουν κάνει έξαλλη την Τζέιντα

will-smith-and-chris-rock
Η χθεσινή βραδιά των Όσκαρ δεν ήταν η πρώτη φορά που ο Κρις Ροκ «έπιανε στο στόμα του» τον Γουίλ Σμιθ και την γυναίκα του Τζέιντα Πίνκετ.

Οκτώ χρόνια πριν, η Τζέιντα δεν παρευρέθηκε στην τελετή των Όσκαρ 2016 για να δείξει την αντίδρασή της στο γεγονός ότι ο σύζυγός της δεν ήταν υποψήφιος για αγαλματίδιο. για την συμμετοχή του στην ταινία Concussion.

Ο Κρις Ροκ είχε τότε αστειευτεί πως «η Τζέιντα είναι τσατισμένη που ο Γουίλ δεν είναι υποψήφιος. Το μποϊκοτάζ της στα Όσκαρ έχει το ίδιο αποτέλεσμα σαν να μποϊκοτάρω εγώ τα γυναικεία εσώρουχα της Ριάνα. Φυσικά δεν είναι δίκαιο να μην είναι υποψήφιος ο Γουίλ, όπως δεν είναι δίκαιο, που πληρώθηκε με 20 εκατομμμύρια δολάρια για το Wild Wild West». Τότε ο Γουίλ Σμιθ είχε «καταπιεί» το αστείο χωρίς σχόλια και σφαλιάρες. Αρνήθηκε επίμονα κάθε δήλωση στα μέσα μαζικής ενημέρωσης.

Αλλά ο Κρις Ροκ δεν σταμάτησε εκεί. Το 2018 έκανε ακόμα ένα φαρμακερό σχόλιο για τον Γουίλ και την Τζέιντα.
will-smith-xastouki-a_2

Ανοίγουμε παρένθεση: Εντωμεταξύ είχε γίνει γνωστό στα media η ανοιχτή σχέση που είχαν στον γάμο τους ο Γουίλ Σμίθ και η Τζέιντα Πίκετ. Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό GQ του Νοεμβρίου, ο 53χρονος Αμερικανός ηθοποιός υποστήριξε ότι η σχέση τους ξεκίνησε ως μονογαμική αλλά στη συνέχεια εξελίχθηκε σε πιο ανοικτή... «Η Τζέιντα δεν πίστευε ποτέ στον συμβατικό γάμο. Μεγάλωσε με έναν τρόπο που ήταν πολύ διαφορετικός από αυτόν που μεγάλωσα εγώ», εξήγησε ο Σμιθ στο περιοδικό.

Ο Γουίλ Σμιθ αναγνώρισε επίσης ότι η «απιστία» της γυναίκας του με τον 27χρονο τραγουδιστή Αύγουστο Αλσίνα έκανε να φαίνεται ότι ήταν η μόνη που είχε εξωσυζυγική σχέση, αλλά «δεν είναι έτσι» άφησε να εννοηθεί ο 53χρονος, σύμφωνα με τον δημοσιογράφο του άρθρου. Κλείνουμε παρένθεση.

Δείτε τον μονόλογο του Κρις Ροκ το 2016 στον οποίο σχολιάζει την απουσία της Τζέιντα Πίνκετ

Κλείσιμο
Chris Rock's Opening Monologue


Το 2018 λοιπόν, ο Γουίλ Σμιθ ανέβασε μια φωτογραφία στης πρώην γυναίκας του Σιρί Ζαμπίνο μαζί με τον γιό τους Τρέι μαζί με ευχές για τα γενέθλιά της.

Τότε ο  Κρις Ροκ σχολίασε «Γουάου, Βλέπω έχεις μια νυν σύζυγο με κατανόηση…» Η Σιρί Ζαμπίνο του απάντησε: «Άσε τα μίση». Το θέμα τότε είχε γίνει πρωτοσέλιδο στα κουτσομπολίστικα περιοδικά.

Δείτε το βίντεο από την τελετή των BAFTA και το σχόλιο της Ρέμπελ Γουίλσον για τον Γουίλ Σμιθ
Rebel Wilson's best burns from the BAFTA Film Awards 🔥 - BBC


Επίσης, ο Κρις Ροκ δεν είναι ο μόνος που έχει αστειευτεί από σκηνής για τις συζυγικές σχέσεις του Γουίλ Σμιθ και της Τζέιντα. Νώριτερα φέτος, στην τελετή απονομής των BAFTA, όπου ο Γουίλ Σμιθ ήταν υποψήφιος για τον ρόλο του στην ταινία «Βασιλιάς Ριχάρδος», η Ρέμπελ Ουίλσον είπε από σκηνής στην τελετή των BAFTA πως «Νόμιζα ότι η καλύτερη επίδοση του Γουίλ Σμιθ την περασμένη χρονιά ήταν ότι ήταν εντάξει με όλους τους εραστές της γυναίκας του!».

Και έτσι φτάνουμε στη χθεσινή βραδιά των Οσκαρ, με το νέο δημόσιο σχόλιο του Κρις Ροκ που οδήγησε στο ξέσπασμα του Γουίλ Σμιθ. Το χαστούκι που έριξε ο Γουιλ Σμιθ στον παρουσιαστή Κρις Ροκ στη σκηνή της 94ης τελετής των Βραβείων Όσκαρ ήταν αναμφίβολα ένα από τα στιγμιότυπα που σημάδεψαν όχι μόνο τη χθεσινή απονομή, αλλά και την ιστορία του θεσμού.

Δείτε  το βίντεο με το σχόλιο του Κρις Ροκ  και του χαστούκι του Γουίλ Σμιθ στην τελετή των Οσκαρ 2022
Watch the uncensored moment Will Smith smacks Chris Rock on stage at the Oscars, drops F-bomb


Ο 53χρονος πρωταγωνιστής του «Independence Day» βγήκε εκτός εαυτού, όταν ο κωμικός Κρις Ροκ (που εκείνη την ώρα προλόγιζε το βραβείο καλύτερου ντοκιμαντέρ) κορόιδεψε το ξυρισμένο κεφάλι της συζύγου του, Τζέιντα Πίνκετ Σμιθ, η οποία πάσχει από αλωπεκία.

Το αστείο του Ροκ που παρέπεμπε στην ταινία GI Jane (στην οποία η Ντέμι Μουρ ξύρισε το κεφάλι της προκειμένου να υποδυθεί την πεζοναύτη) προκάλεσε ένα άνευ προηγουμένου ξέσπασμα από τον Σμιθ, με βιαιοπραγία και βρισιές, που σίγουρα θα συζητιέται για πολύ καιρό.

Δεν είναι ακόμα ξεκάθαρο εάν θα υπάρξουν κυρώσεις για την απαράδεκτη συμπεριφορά του ηθοποιού, ο οποίος ήταν ανάμεσα στους μεγάλους νικητές της χθεσινής βραδιάς. Η Αμερικανική Ακαδημία Κινηματογραφικών Τεχνών και Επιστημών εξέδωσε ανακοίνωση μετά την ολοκλήρωση της απονομής, όπου ανέφερε ότι καταδικάζει τη βία σε οποιαδήποτε μορφή της.

Δείτε βίντεο: Oscars 2022: Κρατάει χρόνια η διχόνοια Γουίλ Σμιθ και Κρις Ροκ
Oscars 2022: Κρατάει χρόνια η διχόνοια Γουίλ Σμιθ και Κρις Ροκ


Ειδήσεις σήμερα:

Γιώργος Τράγκας: Η χειρόγραφη διαθήκη του - Αποκάλυψε άγνωστα ακίνητα, καταθέσεις και θυρίδες


Σε εξέλιξη η σύσκεψη στο Μαξίμου για την επισιτιστική επάρκεια - «Παράθυρο» για επιπλέον ενίσχυση των παραγωγών

«Πες του ότι θα τους διαλύσω» - Η αντίδραση του Πούτιν στον Αμπράμοβιτς για το «ραβασάκι» του Ζελένσκι
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης