H Κιάρα Φεράνι αναπολεί τις στιγμές που πήγαινε με τον σύζυγό της στα Όσκαρ

H Κιάρα Φεράνι αναπολεί τις στιγμές που πήγαινε με τον σύζυγό της στα Όσκαρ

Η διάσημη influencer δεν θα μπορέσει φέτος να παρευρεθεί με τον άντρα της στη μεγάλη βραδιά, καθώς ο Φέντεζ έχει σπάνιο όγκο στο πάγκρεας και βρίσκεται στο νοσοκομείο

chiaraferragni
H Κιάρα Φεράνι και ο σύζυγός της Φέντεζ, περπάτησαν δύο φορές το κόκκινο χαλί της μεγάλης τελετής των Όσκαρ, ωστόσο φέτος δεν θα μπορέσουν να παρευρεθούν.

Το αγαπημένο ζευγάρι αποκάλυψε πριν μερικές ημέρες, ότι 32χρονος ράπερ έχει έναν σπάνιο νευροενδοκρινή όγκο στο πάγκρεας.

Η γνωστή influencer δημοσίευσε πριν μερικές ώρες, δύο φωτογραφίες από τις φορές που πήγαν στο Όσκαρ, αναπολώντας τις στιγμές που ο άντρας της ήταν υγιής. Στη λεζάντα της ανάρτησης, η Φεράνι έγραψε: «Xαρούμενη ημέρα των Όσκαρ σε όλους. Αυτές ήταν οι δύο τελευταίες φορές που συμμετείχα με την αγάπη μου, το 2019 και το 2020. Ανυπομονώ για νέες αναμνήσεις μαζί του, σαν αυτές».



Ο αγαπητός τραγουδιστής εξήγησε τις προάλλες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, τον λόγο που απέχει, γράφοντας:

«Την περασμένη εβδομάδα ανακάλυψα ότι έχω έναν σπάνιο νευροενδοκρινή όγκο στο πάγκρεας. Από αυτούς που, αν δεν το εντοπίσεις έγκαιρα, δεν είναι ωραίος συγκάτοικος για να έχεις μέσα στο σώμα σου. Ο λόγος για τον οποίο χρειάστηκε να υποβληθώ σε χειρουργική επέμβαση που διήρκεσε 6 ώρες, ήταν για την αφαίρεση τμήματος του παγκρέατος (συμπεριλαμβανομένου του όγκου).

Δύο μέρες μετά το χειρουργείο, είμαι καλά και ανυπομονώ να πάω σπίτι στα παιδιά μου. Θα πάρει λίγο χρόνο. Ευχαριστώ τους γιατρούς, τους χειρουργούς και τις νοσοκόμες που ήταν δίπλα μου αυτές τις έντονες μέρες. Ένα τεράστιο ευχαριστώ επίσης για όλα τα μηνύματα υποστήριξης και θετικότητας που μου στείλατε Σας αγαπώ. Φεντερίκο».



Ειδήσεις σήμερα:

«Φοβάστε τη Ρωσία;» - Έκκληση Ζελένσκι στις χώρες της Δύσης για όπλα

Κάνναβη, οπιούχα και αντικαταθλιπτικά είχε πάρει ο ντράμερ των Foo Fighters πριν αφήσει την τελευταία του πνοή

Προβληματισμός για την επισιτιστική επάρκεια στην αγορά και λήψη έκτακτων μέτρων
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης