And Just Like That: Ανακοινώθηκε κι επίσημα η κυκλοφορία της δεύτερης σεζόν

And Just Like That: Ανακοινώθηκε κι επίσημα η κυκλοφορία της δεύτερης σεζόν

Μετά τον πρώτο κύκλο και τις καταγγελίες που δέχτηκε ο Κρις Νοθ ήταν αμφίβολο το αν θα συνεχιζόταν η σειρά - Ο δημιουργός ανακοίνωσε με χαρά πως τελικά, το πρότζεκτ συνεχίζεται 

andjustlikethat
Μέχρι στιγμής κανείς δεν ήξερε αν η σειρά «And Just Like That» θα είχε και συνέχεια, δεδομένων των εξελίξεων με τον πρωταγωνιστή Mr. Big.

Ο Κρις Νοθ, ο οποίος υποδύεται τον μεγάλο έρωτα της Κάρι Μπράντσο, έχει καταγγελθεί από τέσσερις γυναίκες για σεξουαλική κακοποίηση και επίθεση.

Έτσι, οι συντελεστές δεν γνώριζαν αν θα έπρεπε να συνεχιστεί η σειρά, εφόσον είχε προκύψει ένα τόσο σημαντικό ζήτημα.

Ωστόσο, η επιτυχία που σημείωσε ο πρώτος κύκλος και η ζήτηση του κοινού οδήγησε τους συντελεστές να ετοιμάσουν και τον δεύτερο για το τηλεοπτικό δίκτυο του HBO Max.


Όπως ανακοίνωσε ο Μάικλ Πάτρικ Κινγκ: «Είμαι πανευτυχής κι ενθουσιασμένος που θα διηγηθώ περισσότερες ιστορίες για αυτούς τους τόσο ζωντανούς και τολμηρούς χαρακτήρες που ενσαρκώνονται από τους καταπληκτικούς αυτούς ηθοποιούς. Έχουμε ενθουσιαστεί όλοι μας. Κι έτσι απλά... η σεξουαλική μας ζωή επιστρέφει».


Κλείσιμο
Με τη σειρά της, η επικεφαλής περιεχομένου του HBO Max, Σάρα Όμπρεϊ δήλωσε: «Είμαστε ενθουσιασμένοι που γυρνάμε σε έναν κόσμο που ήδη γνωρίζουμε και αγαπάμε τόσο πολύ. Ανυπομονούμε να δουν οι θαυμαστές μας τι μας επιφυλάσσει για τη δεύτερη σεζόν».

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Mail, πηγή από την παραγωγή της σειράς είχε αναφέρει πως μετά τις αποκαλύψεις που βγήκαν στο φως της δημοσιότητας για τον Κρις Νοθ, οι παραγωγοί δίσταζαν να κάνουν ένα τέτοιο βήμα και να προχωρήσουν σε 2η σεζον.

«Είχαν γίνει συζητήσεις για έναν ακόμα κύκλο, αλλά μετά από όλα αυτά που ακούστηκαν, δεν συνεχίζονται. Όλοι είναι σοκαρισμένοι», δήλωσε χαρακτηριστικά.


Οι «Ζόι», «Λίλι» και «Άβα» είναι οι γυναίκες που ισχυρίζονται ότι ο Κρις Νοθ τους επιτέθηκε σεξουαλικά. Χρησιμοποιούν ψευδώνυμα, καθώς δεν επιθυμούν να αποκαλύψουν τα προσωπικά τους στοιχεία. Η τέταρτη γυναίκα, η 54χρονη Λίζα Τζεντίλ, που κατήγγειλε τον ηθοποιό, έδωσε το πραγματικό της όνομα στη δημοσιότητα.

Από την πλευρά του, βέβαια, ο Κρις Νοθ αρνήθηκε όλες τις κατηγορίες και τις χαρακτήρισε ψευδείς, προσθέτοντας επίσης ότι δεν γνωρίζει για ποιο λόγο βγήκαν τώρα στην επιφάνεια.


Ειδήσεις σήμερα:

Δημήτρης Ήμελλος: «Ο πόλεμος στην Ουκρανία φλερτάρει με έναν παγκόσμιο πόλεμο»

Σύνοδος Κορυφής: «Μπρα ντε φερ» Βορρά - Νότου και μικρό καλάθι για τα μέτρα της ενέργειας


Καιρός: Βροχές και κρύο σήμερα - Έρχεται η άνοιξη το τριήμερο της 25ης Μαρτίου
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης