MasterChef 2022: Οι πρώτες δηλώσεις του Γρηγόρη Γιαννόπουλου μετά την αποχώρησή του - «Στεναχωρήθηκα πολύ»

MasterChef 2022: Οι πρώτες δηλώσεις του Γρηγόρη Γιαννόπουλου μετά την αποχώρησή του - «Στεναχωρήθηκα πολύ»

Ο παίκτης που αποχώρησε από την κόκκινη ομάδα μίλησε για τη σχέση του με την πολίτικη κουζίνα, τους συμπαίκτες του κι αναφέρθηκε στη φιλία του με τον Μάριο - Δείτε βίντεο

giannopoulos
Παρελθόν αποτελεί πλέον, για το MasterChef ο Γρηγόρης Γιαννόπουλος, αφού το πιάτο του στη χθεσινή δοκιμασία δεν κατάφερε να πείσει τους κριτές για την παραμονή του στον μαγειρικό διαγωνισμό.

Συγκεκριμένα, ήταν μία λάθος παρασκευή που επηρέασε το πιάτο του και του κόστισε τη θέση του στο MasterChef.

Μετά την αποχώρησή του, ο Γρηγόρης Γιαννόπουλος βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Breakfast@Star, όπου και μίλησε για την εμπειρία του.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cir3db9ix5cp)
Κλείσιμο

«Ήταν μια αρκετά δύσκολη δοκιμασία. Το πιάτο του σεφ ήταν πολύ καλό. Μπερδεύτηκα λίγο με τα υλικά. Μπορεί να ήταν νωρίς, αλλά κι εγώ μπέρδεψα τα υλικά, ήταν πολύ σοβαρό αυτό. Μου έφυγε μεγάλη ποσότητα από το σούκρο», είπε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Γενικά, ήμουν κάπως down μετά την ομαδική δοκιμασία. Δεν είχα ποτέ καμία επαφή με την πολίτικη κουζίνα. Κάποια στιγμή όμως, θα μάθω να την μαγειρεύω. Είναι μία αρκετά ιδιαίτερη κουζίνα».

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cir3ri71ouu9)

Όσο για τους συμπαίκτες του στην κόκκινη ομάδα, είπε: «Στεναχωρήθηκα που έφυγα κι άφησα την κόκκινη ομάδα πίσω. Οι δικοί μου είναι όλοι κόκκινοι. Ο Μάριος για εμένα, είναι αδερφός. Είχαμε ξεκινήσει να κάνουμε παρέα με τον Ιταλό, τον Νίκο στα bootcamp, αλλά κολλήσαμε με τον Μάριο».

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cir46fuune3t)

Τέλος, αναφέρθηκε σε δύο παίκτες, με τους οποίους δεν είχε πολύ καλές σχέσεις στο παιχνίδι, τη Φανή και τον Δημήτρη Ταϊρίδη.

«Τώρα μιλάμε με τη Φανούλα, στην αρχή είχε γίνει ένα μπέρδεμα με το πληντύριο, χάλασαν δύο ρούχα κι είχα τσαντιστεί με τη Φανή. Από τότε, σταμάτησα να λέω και το όνομά της. Γι' αυτό έγινε όλο, το τραβήξαμε το σκοινί κι οι δύο, αλλά μετά που ήρθε στην ομάδα και μιλήσαμε, τα βρήκαμε», είπε χαρακτηριστικά ο Γρηγόρης.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cir46uqolbjd)

Όσο για τον «Μπόμπαινα», ο οποίος είχε φτάσει να είναι ο πιο αντιπαθητικός παίκτης στον διαγωνισμό, σύμφωνα με τους συμπαίκτες του, αλλά και τους τηλεθεατές, ανέφερε: «Μεγάλη ιστορία με τον Μπόμπαινα, είχα καταλάβει τη φάση του. Δεν τον ήθελα στην ομάδα μου. Εκνευρίστηκα με το σκηνικό με τις βαλίτσες. Αποσυντονίζει το σύμπαν και όλο αυτό μπορεί να ήταν και στρατηγική. Από τη βαλίτσα και μετά, με χαλούσαν τα πάντα».



Ειδήσεις σήμερα:

Δημήτρης Ήμελλος: «Ο πόλεμος στην Ουκρανία φλερτάρει με έναν παγκόσμιο πόλεμο»

Σύνοδος Κορυφής: «Μπρα ντε φερ» Βορρά - Νότου και μικρό καλάθι για τα μέτρα της ενέργειας


Καιρός: Βροχές και κρύο σήμερα - Έρχεται η άνοιξη το τριήμερο της 25ης Μαρτίου

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης