MasterChef 2022: Ο Βασίλης Βαλέχας «καρφώνει» τον Μπόμπαινα - «Είμαι σίγουρος ότι θα φύγει σύντομα»

MasterChef 2022: Ο Βασίλης Βαλέχας «καρφώνει» τον Μπόμπαινα - «Είμαι σίγουρος ότι θα φύγει σύντομα»

Ο παίκτης που «έσωσε» τον Δημήτρη Ταϊρίδη και τον βοήθησε να παραμείνει στον μαγειρικό διαγωνισμό «έριξε τα καρφιά του» για τον χαρακτήρα του πρώην συμπαίκτη του - Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις του

balexas
Ενώ το αποτέλεσμα είχε κριθεί και το κοινό περίμενε να δει τον «Μπόμπαινα» να αποχωρεί από το MasterChef, η οικειοθελής αποχώρηση του Βασίλη Βαλέχα την τελευταία στιγμή, ανέτρεψε τα πράγματα.

Τη στιγμή που ο Δημήτρης Ταϊρίδης ξεκίνησε να αποχαιρετά τους κριτές και τους συμπαίκτες του, ο Βασίλης Βαλέχας ανακοίνωσε πως αποχωρεί από τον μαγειρικο διαγωνισμού, εξαιτίας ενός προβλήματος που προέκυψε στα επαγγελματικά του.

Ο παίκτης που αποχώρησε μίλησε στην εκπομπή Breakfast@Star και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στον Δημήτρη Ταϊρίδη και στη συζήτηση που έκαναν μεταξύ τους στο χθεσινό επεισόδιο.

«Δεν έχει να κάνει με το μαγειρικό κομμάτι αυτό που λέει ο Δημήτρης ότι τον μειώνουμε και τον ξεφτυλίζουμε στον διαγωνισμό. Δεν έχει καμία σχέση. Όλοι ξέρουμε πως ο Δημήτρης είναι 30 χρόνια μάγειρας. Απλώς, έχει καταφέρει αντί να ασχολούμαστε με τον Δημήτρη ως μάγειρα, να ασχολούμαστε με τον Δημήτρη ως προσωπικότητα. Και δεν μιλάμε για μία προσωπικότητα, αλλά για πενήντα», είπε χαρακτηριστικά.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cil5k3cd63pd)
Κλείσιμο

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Δεν μπορώ να μπω στο μυαλό του. Είμαι σίγουρος πως έχει σκεφτεί και δύο και τρία σενάρια πιο μπροστά από αυτά που είπε. Εύκολα γράφει ένα σενάριο το παιδί, είναι μοναδικός σε αυτό που κάνει».

Τέλος, εξέφρασε ανοιχτά τη γνώμη του και δήλωσε πως κατ' εκείνον, ο Δημήτρης Ταϊρίδης θα αποχωρήσει σίγουρα στις επόμενες δοκιμασίες.

«Για εμένα, έχει μπει στον διαγωνισμό ξεκάθαρα για να κάνει show, θέλει συνέχεια τα φώτα στραμμένα πάνω του. Είμαι 100% σίγουρος ότι στις επόμενες τρεις δοκιμασίες θα φύγει και βάζω το χέρι μου στη φωτιά», είπε κλείνοντας.



Ειδήσεις σήμερα:

Καιρός: Γενικά αίθριος με άνοδο της θερμοκρασίας σήμερα - Χαλάει από αύριο

Ζελένσκι: «Πιο ρεαλιστικές» οι θέσεις στις διαπραγματεύσεις Ουκρανίας-Ρωσίας που συνεχίζονται σήμερα


Survivor: Η «κόκκινη» επικοινωνία, οι «μπλε» πατάτες και ο γάμος της Ευρυδίκης – Δείτε βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης