Η Ιωάννα Μαλέσκου στέλνει μήνυμα σε όσους τη στεναχωρούσαν στο παρελθόν

Η Ιωάννα Μαλέσκου στέλνει μήνυμα σε όσους τη στεναχωρούσαν στο παρελθόν

Το κοριτσάκι που την έκανε να «βλέπει» καθαρά με όλες της τις αισθήσεις

Ioanna_Maleskou
Ένα μήνυμα σε όλους εκείνους που τη στεναχωρούσαν στο παρελθόν και την έκαναν να νιώθει άβολα έστειλε μέσω του Instagram της η Ιωάννα Μαλέσκου. Πιο συγκεκριμένα η παρουσιάστρια του «Love It» δημοσίευσε φωτογραφία ενός μικρού κοριτσιού που την παρακολουθεί στην τηλεόραση, γράφοντας παράλληλα ένα μακροσκελές κείμενο που περιέχει αρκετούς συμβολισμούς.

«Έχω συνηθίσει να ακούω για εμένα πολλά. Στέκονται στην «εντυπωσιακή» εικόνα σου. Σε βλέπουν απλά από περιέργεια. Δεν καταλαβαίνουν τι λες. Μιμείται κάποια άλλη. Δεν έχει ταυτότητα. Και άλλα πολλά (στην πλειονότητά τους χρωματισμένα αρνητικά)! Κάποτε στενοχωριόμουν. Μέχρι που κατάλαβα και άρχισα να χαμογελώ. Η ζωή βλέπετε είναι γεμάτη συμβολισμούς, αρκεί να ξέρεις να τους διαβάσεις.

Αυτή είναι η μικρή Ελισάβετ. Τηλεθεάτρια από κούνια. Δε με ξέρει. Δε με έχει γνωρίσει από κοντά. Πράγματι, στέκεται στην εικόνα μου. Μάλιστα την εντυπωσιάζει και χαίρεται κάθε φορά που με βλέπει. Εννοείται με βλέπει από περιέργεια κι ας μην καταλαβαίνει τι λέω (!) Με μιμείται και μάλιστα χαμογελάει από χαρά. Όπως κι εγώ, διάπλατα!

Κι όλα αυτά δεν τα λέω εγώ. Τα λέει η μανούλα της με καμάρι για το κοριτσάκι της! Και την ευχαριστώ πολύ. Γιατί με έκανε κι εμένα να καταλάβω τους συμβολισμούς και να «βλέπω» καθαρά με όλες μου τις αισθήσεις», έγραψε η Ιωάννα Μαλέσκου.



Ειδήσεις σήμερα:

Πόλεμος στην Ουκρανία: Η Γαλλία παραδίδει 55 τόνους ανθρωπιστικής βοήθειας - Δείτε βίντεο

Πόλεμος στην Ουκρανία: Ο Ζελένσκι επιμένει στην ανάγκη συνάντησης με τον Πούτιν


Γαλλία: Απεβίωσε ο φυλακισμένος ακτιβιστής υπέρ της ανεξαρτησίας της Κορσικής, Ιβάν Κολονά

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης