Η «εκρηκτική» performer έκανε το opening act στο κατάμεστο ΟΑΚΑ το βράδυ της Παρασκευής, ξεσηκώνοντας το κοινό με τον δικό της μοναδικό τρόπο. Αν και το κρύο ήταν τσουχτερό η Φουρέιρα ήταν φωτιά μέσα από τη διάφανη και γεμάτη κρυστάλλους δημιουργία της Σήλιας Κρηθαριώτη την οποία επέλεξε για να ανέβει στη σκηνή.
Η τραγουδίστρια παρουσίασε ένα με μοναδικά χορευτικά, τραγουδώντας μερικές από τις επιτυχίες της όπως τα «Αεράκι», «Δοκίμασέ Με», «El Ritmo Psicodélico», «Fuego», «Στο Θεό Με Πάει», «Caramela» και «Τι Κοιτάς», καθώς και ξένα hits, όπως τα «What Is Love» και «Like A Prayer».
Δείτε μερικές από τις φωτογραφίες που ανέβασε χθες η Ελένη Φουρέιρα στο Instagram της
Σε μια αγορά εργασίας που αλλάζει συνεχώς, η αξία των σπουδών δεν κρίνεται μόνο από το πτυχίο αλλά από τις δεξιότητες, τις εμπειρίες και τις προοπτικές που προσφέρουν.
Η ΑΒ Βασιλόπουλος συνεχίζει να προσφέρει «όλα και κάτι παραπάνω» στην online αγοραστική εμπειρία, προσθέτοντας έναν ακόμη λόγο για εύκολες, γρήγορες και συμφέρουσες αγορές μέσα από το AB Eshop. Εδώ θα βρείτε όλες τις λεπτομέρειες.