The Chase: Το «Βουνό» αποκαλύπτει άγνωστες πτυχές της ζωής του

The Chase: Το «Βουνό» αποκαλύπτει άγνωστες πτυχές της ζωής του

Όσα δεν γνωρίζουμε για τον Βασίλη Φασιά από το καθημερινό τηλεπαιχνίδι γνώσεων του MEGA 

to_bouno
Ο Βασίλης Φασιάς ή αλλιώς «Το Βουνό», ο Chaser του καθημερινού τηλεπαιχνιδιού γνώσεων του MEGA «The Chase», που παρουσιάζει η Μαρία Μπεκατώρου, μίλησε στο «ΜEGA Καλημέρα» και αποκάλυψε άγνωστες πτυχές της ζωής του.

Στον ρόλο του Chaser βρέθηκε μετά από πρόταση της παραγωγής. «Στην αρχή δήλωσα για να πάω ως παίκτη,ς αλλά μου πρότειναν τον ρόλο του Chaser. Πέρασα από κάποιες δοκιμασίες και τελικά τα κατάφερα», δήλωσε χαρακτηριστικά. «Το παιχνίδι είναι πανέξυπνο. Συνδυάζει το ατομικό και το ομαδικό, έχει εναλλαγές...», πρόσθεσε.

Πώς όμως απέκτησε τις γνώσεις του; «Προσπαθώ να είμαι αρκετά ενεργός στα social media και να παρακολουθώ την επικαιρότητα. Οι πιο βασικές κατηγορίες γνώσεων, όπως ιστορία - γεωγραφία, είναι από τα μαθητικά χρόνια αλλά και από όσα έχω διαβάσει εκτός σχολείου. Μου αρέσει να διαβάζω τα πάντα και παράλληλα, πολλά βιβλία ταυτόχρονα», σημείωσε «Το Βουνό».

Όσο για το δυνατό του σημείο σε επίπεδο γνώσεων, ο Βασίλης Φασιάς δήλωσε ότι αυτό είναι ο ελληνικός κινηματογράφος. «Είναι το φόρτε μου», τόνισε, ενώ παραδέχτηκε ότι υστερεί στα αθλητικά, «με εξαίρεση το μπάσκετ».

Κλείσιμο
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cilztd4vu1wp)

Στη συνέχεια, αποκάλυψε πώς βγήκε το ψευδώνυμό του «Το Βουνό». «Ήταν πρόταση της παραγωγής. Μου άρεσε γιατί μου θύμισε ένα αντίστοιχο ψευδώνυμο που μου είχε δώσει από πολύ μικρός ο αδελφός μου: “Huge”, δηλαδή τεράστιος. Επίσης, πολλοί με ρωτούσαν πάντα “τι καιρό κάνει εκεί πάνω” λόγω ύψους».

Στην ερώτηση αν δυσκολεύεται με κάποιες ερωτήσεις, ο Chaser απάντησε πως: «Η δυσκολία είναι να ανασύρεις τις γνώσεις. Ειδικά στον τελικό. Δεν τα βάζω με τον εαυτό μου αν απαντήσω λάθος σε μία ερώτηση.»

«Ανάλογα με το ποσό που έχει συγκεντρωθεί στον τελικό, ανάλογα με τους παίκτες, γίνεται κάθε μέρα διαφορετικό παιχνίδι», είπε ο Βασίλης Φασιάς μιλώντας για το πόσο απολαμβάνει τη συμμετοχή του στο «The Chase»

Κλείνοντας, μίλησε για τη σχέση του με τους άλλους Chasers του παιχνιδιού. «Με τους Chasers συζητάμε μεταξύ μας, δεν υπάρχει ανταγωνισμός, υποστηρίζει ο ένας τον άλλον», κατέληξε.

Ο Βασίλης Φασιάς είναι στρατιωτικός γιατρός, ενώ παράλληλα σπουδάζει στο Ιστορικό Αρχαιολογικό και κάνει μεταπτυχιακό στη Θεολογία.


Ειδήσεις σήμερα:

Προκλητικός Ακάρ: Μιλά για συνεκμετάλλευση του Αιγαίου - Τι μεταδίδουν τα τουρκικά ΜΜΕ

Τρίμηνο πακέτο στήριξης για αδύναμους και μεσαία τάξη -Οι λεπτομέρειες για καύσιμα και ρεύμα

Καιρός: Βροχές και χιονοπτώσεις σήμερα – Νέα πτώση της θερμοκρασίας από αύριο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης