The Chase: Οι τυχεροί που κέρδισαν το έπαθλο των 12.000€

The Chase: Οι τυχεροί που κέρδισαν το έπαθλο των 12.000€

Τέσσερις παίκτες, ο Σπύρος, η Νέλλη, ο Κωνσταντίνος και ο Λευτέρης, αναμετρήθηκαν με «Το Γεράκι» (Πάνος Δημάκης), έδειξαν τις γνώσεις τους και πέρασαν όλοι στον τελικό

Μαρια_Μπεκατωρου__1_
Ένα συναρπαστικό επεισόδιο του αγαπημένου τηλεπαιχνιδιού γνώσεων του MEGA, «The Chase», παρακολούθησαν οι τηλεθεατές το απόγευμα της Πέμπτης. Μετά από πολύ δυνατές «μονομαχίες» μεταξύ παικτών και Chaser, οι παίκτες κατάφεραν να κερδίσουν 12.000€, το μεγαλύτερο ποσό που έχει δοθεί έως τώρα στο παιχνίδι.

Η Μαρία Μπεκατώρου συντόνισε την πιο αγωνιώδη καταδίωξη. Τέσσερις παίκτες, ο Σπύρος, η Νέλλη, ο Κωνσταντίνος και ο Λευτέρης, αναμετρήθηκαν με «Το Γεράκι» (Πάνος Δημάκης), έδειξαν τις γνώσεις τους και πέρασαν όλοι στον τελικό. Οι τρεις παίκτες παρέμειναν στα χρήματα που συγκέντρωσαν στον πρώτο γύρο, ενώ ο Κωνσταντίνος τόλμησε και αποδέχθηκε την υψηλή προσφορά του Chaser, η οποία ανήλθε στις 7.000€. Στον τελευταίο γύρο, οι παίκτες, ως ομάδα πλέον, οπλισμένοι με τις γνώσεις και την καλή χημεία τους, διασταύρωσαν τα ξίφη τους με τον Chaser. Η καταδίωξη είχε σασπένς μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο και ολοκληρώθηκε με νίκη των παικτών, οι οποίοι κέρδισαν 12.000€.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-chz2s2m2rhuh)

Τo επιτυχημένο «The Chase» καθηλώνει καθημερινά το τηλεοπτικό κοινό με τα κυνηγητά γνώσεων, σημειώνοντας ανοδικά, υψηλά ποσοστά τηλεθέασης. Χαρακτηριστικό παράδειγμα η χθεσινή ημέρα, όπου η εκπομπή κατέγραψε ποσοστό 17,2% στο δυναμικό κοινό 18-54. Σε επιμέρους ανδρικό κοινό μάλιστα, το «The Chase» άγγιξε το 25,1%.


Ειδήσεις σήμερα:

Κορωνοϊός - Έρευνα: Πενταπλάσια η πιθανότητα επαναλοίμωξης Covid-19 για τους ανεμβολίαστους


Θάνατος τριών παιδιών στην Πάτρα: Αν μου ζητηθεί, θα πάω και σε ψυχίατρο για το Σύνδρομο Μινχάουζεν, λέει η μητέρα


And Just Like That: Αισιόδοξοι οι συντελεστές - «Μάλλον θα βγει και 2η σεζόν»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης