Μαρίζα Ρίζου: «Δεν με αφορά καθόλου η σοβαροφάνεια, πλήττει το είναι μου»

Μαρίζα Ρίζου: «Δεν με αφορά καθόλου η σοβαροφάνεια, πλήττει το είναι μου»

Η τραγουδίστρια μίλησε για την πορεία της στη μουσική, το X-Factor και τους συναδέλφους της στην κριτική επιτροπή του μουσικού show

rizoy
Η Δανάη Μπάρκα μπήκε σε ρυθμούς «X Factor»! Συνάντησε τη Μαρίζα Ρίζου, η οποία θα καθίσει στην καρέκλα του κριτή του πιο επιδραστικού μουσικού talent show, που κάνει πρεμιέρα στο MEGA την Παρασκευή 18 Μαρτίου, στις 22:10.

Η αγαπημένη τραγουδίστρια, μίλησε για την απόφασή της να συμμετέχει στο «X Factor» και τη θέση της στην κριτική επιτροπή: «Τώρα εκτίθεται ένα πολύ συγκεκριμένο κομμάτι μου, που έχει να κάνει με τη δουλειά μου, τη μουσική μου και τη γενική μου ιδιοσυγκρασία. Είχα καιρό στο μυαλό μου ότι ήθελα να κάνω κάτι παρεμφερές. Μου αρέσει που θα ακουστούν οι δικές μου επιρροές. Μου είχε γίνει άλλες πέντε-έξι φορές πρόταση και τώρα ένιωσα ότι ήταν η στιγμή. Είναι όμορφο να μην έχουμε αγκυλώσεις».

Για τους υπόλοιπους κριτές του «X Factor», τους Μιχάλη Κουινέλη, Χρήστο Μάστορα, Στέλιο Ρόκκο, σχολίασε: «Mε τον Στέλιο Ρόκκο είμαστε οι πιο διαφορετικοί. Όμως ο Στέλιος είναι μια “βόμβα”. Διαφωνούμε εικαστικά και όταν μιλάμε στα παιδιά διαφωνούμε. Παρόλα αυτά, υπάρχει πολύς αλληλοσεβασμός. O Χρηστάρας μας είναι εκπληκτικός, φοβερός τραγουδιστής. Με τον Χρήστο Μάστορα είμαστε σαν ξαδερφάκια. Σαν αύρα και ιδιοσυγκρασιακά έχουμε κάτι κοινό».

Όσο για το ποιος κριτής είναι πιο αυστηρός, σημείωσε: «Ο Στέλιος Ρόκκος είναι πολύ αυστηρός, ειδικά με τη λέξη “ροκ”, και ο Μιχάλης Κουινέλης είναι το πειραχτήρι, είναι “πάνγλυκος” και δεν είναι τόσο αυστηρός. Εγώ είμαι κάπως αυστηρή, αλλά θεωρώ ότι ο τρόπος που θα πεις κάτι έχει μεγάλη σημασία». Πρόσθεσε επίσης: «Στο “X Factor” ψάχνω έναν κόσμο που θα με συγκινήσει, που θα συνδεθώ και θα θέλω να τον ή τη βλέπω στη σκηνή».

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cim2hi9z3duh)

Σχετικά με την επιλογή της να ασχοληθεί με τη μουσική, η Μαρίζα Ρίζου ανέφερε: «Δεν ξέρω αν η μουσική με έχει μετακινήσει από απόψεις μου, γιατί δεν ξέρω πώς θα ήταν η ζωή μου διαφορετικά. Από μικρή έλεγα ότι δεν μπορώ να σκεφτώ καθόλου τον εαυτό μου σε μια δουλειά όπου θα πήγαινα κάθε μέρα και θα ήμουν σε ένα γραφείο, δεν θα ήταν η ζωή που θα με έκανε εμένα χαρούμενη. Έχω δουλέψει σε διαφημιστική, σε εκδοτικό οίκο και πήγε χαλιά, δεν μου άρεσε». Όσο για τα ξεσηκωτικά live της, ανέφερε: «Επιτέλους απολαμβάνω περισσότερο τα live. Είμαι πολύ ευτυχισμένη και ευγνώμων γιατί έχω φοβερούς συνεργάτες».

Η Μαρίζα Ρίζου μίλησε στη Δανάη Μπάρκα για τη δύσκολη ψυχολογική περίοδο που πέρασε: «Γράφω περισσότερο όταν είμαι στεναχωρημένη. Όταν είμαι χαρούμενη δεν με νοιάζει τίποτα. Ακόμα και τα χαρούμενα μου τα έχω γράψει αφού πέρασε η χαρά. Παλιότερα είχα τρομερή άρνηση σε οτιδήποτε μαύρο. Τα τελευταία δυο χρόνια πέρασα πολύ άσχημα. Δεν ήμουν σε καλή φάση ψυχολογική. Ήταν νομίζω από τα πιο χρήσιμα πράγματα που συνέβησαν, όπως όταν είχα κάλους στις φωνητικές χορδές».

Περιέγραψε επίσης τον χαρακτήρα της: «Μεγαλώνοντας και κάνοντας ψυχοθεραπεία, κατάλαβα ότι είναι πολύ όμορφο να είμαστε πιο ανοιχτοί. Δεν με αφορά καθόλου η σοβαροφάνεια, πλήττει το είναι μου. Η σοβαρότητα με αφορά πάρα πολύ. Πριν δέκα χρόνια που ξεκίνησα, μου λέγανε οι εταιρείες για τα live μου “Mην κάνεις πλάκα, μην κάνεις αστεία, δεν θα σε πάρουν για σοβαρή έντεχνη τραγουδίστρια”. Μου αρέσει οι άνθρωποι να είναι ελεύθεροι και να λένε αλήθεια».

Κλείσιμο
Ακόμα, η Μαρίζα Ρίζου τόνισε για τη σχέση της με τα social media ότι «δεν με νοιάζει να βλέπουν όλοι πόσο καλά περνάω με τους φίλους μου» και ότι «επίτηδες πολλές φορές και συνειδητά όταν πάω για καφέ ή βόλτα δεν παίρνω κινητό, γιατί θέλω να είμαι παρούσα». Αποκάλυψε επίσης ότι το όνειρό της είναι να τραγουδήσεις με τον Μάικλ Μπουμπλέ.

Φυσικά, η Μαρίζα Ρίζου, έχει γράψει το τραγούδι «Πάμε πιο πέρα», που ακούγεται στους τίτλους της εκπομπής «Πάμε Δανάη!» και γι’ αυτό δήλωσε με ενθουσιασμό στη Δανάη Μπάρκα: «Είμαι πολύ περήφανη που έχω γράψει το τραγούδι της εκπομπής!»


Ειδήσεις σήμερα:

Προκλητικός Ακάρ: Μιλά για συνεκμετάλλευση του Αιγαίου - Τι μεταδίδουν τα τουρκικά ΜΜΕ

Τρίμηνο πακέτο στήριξης για αδύναμους και μεσαία τάξη -Οι λεπτομέρειες για καύσιμα και ρεύμα

Καιρός: Βροχές και χιονοπτώσεις σήμερα – Νέα πτώση της θερμοκρασίας από αύριο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης