«Δεν λογάριαζα τί θα πει ο κόσμος, ανακοίνωνα τις αποφάσεις μου. Στα 18 είπα φεύγω στο εξωτερικό για να σπουδάσω», είπε αρχικά η Ιλένια Ουίλιαμς και στη συνέχεια μίλησε για τον Δημήτρη Ουγγαρέζο.
«Με τον Δημήτρη δεν είχαμε ανταγωνισμό, υπήρχε μια κόντρα επειδή ήταν ο παρουσιαστής κι εγώ στην συντακτική ομάδα. Κρατάμε καλή σχέση με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο, τον θεωρώ οικογένειά μου», είπε χαρακτηριστικά για τον πρώην σύντροφό της.
Σε άλλο σημείο μίλησε για την πρώτη φορά που ανέβηκε στην πίστα: «Την πρώτη φορά πάνω στην σκηνή είχα άγχος, έκανα νευρικές κινήσεις. Η δημοσιογραφία και η παρουσίαση ήταν φυσικό και επόμενο του «παιδί μου πάρε ένα πτυχίο για να έχεις. Είχα δύσκολη συνεργασία στην τηλεόραση, είμαστε μαθημένοι ότι έπρεπε να περάσουμε τα δύσκολα, να μην πληρωνόμαστε».
Τέλος, η Ιλένια Ουίλιμας αποκάλυψε και παράλληλα ευχήθηκε: «Έχω δεχθεί πρόταση για το Survivor, αλλά το απέκλεισα από την αρχή, τους είπα τώρα που με παίρνετε έχω λουμπάγκο. Μακάρι να μην χρειαστεί να πάω στο Survivor».
Μια πρωτοβουλία του καφέ NESCAFÉ® φέρνει παιδιά της ΚΥΔΩΝ Special Team και παιδιά εργαζομένων της Nestlé στο ίδιο γήπεδο, δείχνοντας στην πράξη ότι ο αθλητισμός μπορεί να δημιουργεί χώρο για όλους.
Υπάρχουν μέρες που μοιάζουν μικρές στα μάτια των μεγάλων αλλά είναι τεράστιες για ένα παιδί. Η πρώτη μέρα στο σχολείο μετά τις διακοπές. Η σχολική εκδρομή που περιμένει εδώ και εβδομάδες. Η απαγγελία ενός ποιήματος μπροστά στην τάξη. Η πρώτη προπόνηση, ένας αγώνας, μια νέα γνωριμία.
Σε μια εποχή όπου η γεωπολιτική αβεβαιότητα, οι διαταραχές στις εφοδιαστικές αλυσίδες και ο διεθνής ανταγωνισμός επαναπροσδιορίζουν τις προτεραιότητες των κρατών, η παραγωγική βάση μιας χώρας αποκτά ξανά στρατηγική σημασία.