Για τον Κούπερ, τον λατρεμένο σκύλο του Δημήτρη Ουγγαρέζου, υποστήριξε: «Ο Κούπερ ήταν το δώρο της γιορτής μου, θυμάμαι, από τον Δημήτρη Ουγγαρέζο. Ο Κούπερ έμεινε στον Δημήτρη και ήταν πολύ σωστό αυτό».
Δείτε το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή του ΑΝΤ1:
Σχετικά με το πώς αισθάνεται αυτή την περίοδο, τόνισε: «Γενικά είμαι του τρελού, αλλά καλά, ίσως πιο καλά από ποτέ» και πρόσθεσε:
«Στα προσωπικά μου είμαι καλά και ήρεμη. Θέλω πολύ να ερωτευτώ. Για να ανακοινώσω μία σχέση δεν χρειάζεται να περάσει από εξετάσεις. Αν κάτσεις και ψάξεις για εμένα, υπάρχει πολύ ψωμί, σχέσεις, χωρισμοί. Oπότε, ακόμα κι αν συνέβαινε κάτι τέτοιο, δεν θα ήθελα να απασχολήσει ξανά και να “κλέψει” από τη δουλειά μου. Οπότε θα το άφηνα πολύ μέχρι να σιγουρευτώ».
Σε τριάντα χρόνια οι μηχανές θα σκέφτονται για μας, θα μας φέρνουν κοντά στους δικούς μας και θα μιλάνε όπως εμείς. Το μόνο που θα μένει «μοναδικό», γι’ αυτό θα είναι και ακριβό, θα είναι να ξέρεις πως απέναντί σου κάθεται, στ' αλήθεια, ένας άνθρωπος.
Από τα πλήρως εξοπλισμένα διαμερίσματα και το all-inclusive ενοίκιο μέχρι τις κοινότητες φοιτητών και την ψηφιακή διαχείριση της καθημερινότητας, η Unity Smart Living προτείνει έναν διαφορετικό τρόπο να ζει κανείς τα φοιτητικά του χρόνια
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς