Πυρκαγιά ξέσπασε στα γυρίσματα της νέας ταινίας «Η Χιονάτη και οι Επτά Νάνοι»

Πυρκαγιά ξέσπασε στα γυρίσματα της νέας ταινίας «Η Χιονάτη και οι Επτά Νάνοι»

Σύμφωνα με μάρτυρες, πρώτα ακούστηκαν κάποιες εκρήξεις και στη συνέχεια, ξέσπασε φωτιά - 12 πυροσβεστικά οχήματα επιχειρούν στο σημείο

pinewood
Πυρκαγιά ξέσπασε στα Pinewood Studios στο Μπάκιγχαμσιρ, κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της κινηματογραφικής μεταφοράς του διάσημου παραμυθιού της Χιονάτης.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της DailyMail, πρώτα ακούστηκαν κάποιες «εκρήξεις» και αμέσως, 12 πυροσβεστικά οχήματα έσπευσαν στο σημείο.

Στις εικόνες που εξασφάλισε η DailyMail, μια τεράστια φλόγα φαίνεται να έχει ξεσπάσει στο σετ, το οποίο περιλαμβάνει ένα ξύλινο σπίτι με ψάθινη στέγη, φώτα και άλλο απαραίτητο εξοπλισμό για τα γυρίσματα της νέας ταινίας «Η Χιονάτη και οι 7 νάνοι».



Μια πηγή που βρισκόταν στο σημείο, όταν ξέσπασε η πυρκαγιά ανέφερε στη Sun: «Ένα σετ με ξύλο, δέντρα κλπ κατασκευαζόταν εκείνη τη στιγμή στη σκηνή του Richard Attenborough. Οι φήμες λένε ότι ένα κομμάτι του σετ είχε πιάσει φωτιά, χωρίς να το καταλάβει κανείς και εξαπλώθηκε αμέσως, σε όλο το υπόλοιπο σετ».

Ευτυχώς, τα μέλη του συνεργείου και της παραγωγής κατάφεραν να αποχωρήσουν εγκαίρως από το σετ και δεν υπήρξε κανείς τραυματίας.

Κλείσιμο

Η πυροσβεστική και η ομάδα Διάσωσης του Μπάκιγχαμσάιρ αναφέρει ότι 12 πυροσβεστικά οχήματα επιχειρούν στο σημείο, μαζί με πέντε αστυνομικούς και μια μονάδα ελέγχου από το Μέιντενχεντ.

Ένας εκπρόσωπος των αρχών πρόσθεσε: «Η αστυνομία της κοιλάδας του Τάμεση, καθώς και η ιατρική ομάδα της Νότιας Κεντρικής Υπηρεσίας είναι επίσης παρόντες, προσπαθώντας να βοηθήσουν».



Ειδήσεις σήμερα:

Μαρίνα Οβσιάνικοβα: Γλίτωσε τη φυλάκιση η Ρωσίδα δημοσιογράφος που σήκωσε πλακάτ κατά του πολέμου, πρόστιμο 255 ευρώ

Στιβ Τζομπς: Τι απέγιναν και πώς ζουν σήμερα τα τέσσερα παιδιά του ιδρυτή της Apple;

Απόκοσμες εικόνες με αφρικανική σκόνη στην Ισπανία - Πότε θα φτάσει στην Ελλάδα το σύννεφο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης