Ο ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή «Πρωινό» και αναφέρθηκε αρχικά, στα όσα ακούγονται και τις κατηγορίες που βαραίνουν τον σκηνοθέτη.
«Ακούω όλα αυτά για τον Κιμούλη και διαβάζω μετά ότι "εγώ σταμάτησα να βγάζω πλέον το ψωμί μου και σας κατηγορώ για αυτό". Το σέβομαι, γιατί καταλαβαίνω ότι μπορεί να είναι θέμα επιβίωσης. Από την άλλη μεριά όμως, βλέπω και την αντίδραση της Ζέτας Δούκα, που έτυχε να παίζει μαζί μου και να έχω πιο στενή σχέση από ό,τι έχω με τον Κιμούλη. Και την βλέπω να είναι σε μία φάση τύπου "καλώς να ορίσει στα δικαστήρια, είμαστε τρεις εναντίον ενός"», είπε αρχικά ο Χάρης Ρώμας.
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cikd9wdf0tmx)
Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στην Ευδοκία Ρουμελιώτη και εξήγησε πως δεν είναι μόνο η Ζέτα Δούκαπου έχει υποστεί ψυχολογική κακοποίηση από τον σκηνοθέτη.
«Όταν ένας άνθρωπος σου λέει ότι όσο καιρό παίζαμε μαζί, κρυβόμουνα στην τουαλέτα για να μη συναντιόμαστε στα διαλείμματα, δεν είναι κακοποιητική συμπεριφορά;», είπε ο ηθοποιός.
«Αν όλοι αυτοί έχουν πρόβλημα και το καταγγέλουν ψευδώς, καλά κάνει ο Γιώργος Κιμούλης και κάνει τη μήνυση, για να μπορέσει να πάρει το αίμα του πίσω. Εύχομαι τα καλύτερα, αν πραγματικά το αξίζει και μπορέσει να αποδείξει ότι η συμπεριφορά του δεν ήταν κακοποιητική», τόνισε ο Χάρης Ρώμας.
Τέλος, δήλωσε πως θα δει την κόρη του Γιώργου Κιμούλη, η οποία είναι θαυμάσια ηθοποιός.
«Δεν είναι σωστό οι άνθρωποι, για τους οποίους έχουν γίνει καταγγελίες να σπιλώνονται. Μέχρι τουλάχιστον να τελεσφορήσουν οι υποθέσεις τους. Τώρα εμπλέκεται σε δικαστικό αγώνα, κάτι θα ξέρει για να το κάνει. Αν αποδειχθεί ότι πράγματι έχει αδικηθεί, την επόμενη μέρα κιόλας, θα του πω μπράβο», είπε χαρακτηριστικά κλείνοντας.
Είτε είστε φανατικοί του camping είτε σκέφτεστε να το δοκιμάσετε για πρώτη φορά, το Simos Camping προσφέρει τις ιδανικές συνθήκες για να ανακαλύψετε έναν διαφορετικό τρόπο διακοπών. Με σύγχρονες εγκαταστάσεις, υψηλό επίπεδο οργάνωσης και όλες τις απαραίτητες παροχές.
Από τους ασπροπίνακες, στα μαθητικά lockers και τον ψηφιακό μετασχηματισμό των αιθουσών διδασκαλίας: Tο πρόσωπο της εκπαίδευσης αλλάζει και μία ελληνική εταιρεία πρωτοπορεί.
Στους μήνες που απουσίασε από τη δουλειά της λόγω άδειας μητρότητας, η Κατερίνα Πετράκη παρακολούθησε από απόσταση μια αλλαγή που εξελισσόταν με ταχύτητα. Η Τεχνητή Νοημοσύνη άρχιζε να περνά από τη θεωρία στην πράξη, αποκτώντας θέση στην καθημερινότητα ολοένα και περισσότερων επαγγελμάτων. Αυτό που μέχρι πρότινος έμοιαζε με μια τεχνολογία του μέλλοντος, γινόταν σταδιακά μέρος του παρόντος.