Στην εκπομπή της ΕΡΤ, «Αυτός και ο άλλος», είναι καλεσμένος απόψε τα μεσάνυχτα ο Σπύρος Παπαδόπουλος. Σε απόσπασμα που προβλήθηκε στο «Happy Day», ο ηθοποιός και παρουσιαστής μεταξύ άλλων μίλησε για το «Στην υγειά μας ρε παιδιά», το οποίο έριξε την περσινή τηλεοπτική σεζόν τίτλους τέλους, έπειτα από 17 χρόνια συνεχούς προβολής.
«Δεν υπήρξε καν διαζύγιο, απλώς ξύπνησα μια μέρα στις 5:00 το πρωί και είπα, όχι ξαφνικά, μαζευόταν πράγμα μέσα μου, και είπα ότι πρέπει να σταματήσω για το καλό το δικό μου και της εκπομπής. Έτσι και έγινε.
Είχα κουραστεί λίγο, τα 2-3 τελευταία χρόνια γινόντουσαν πράγματα που δεν ήταν της απολύτου επιλογής και αρεσκείας μου για διάφορους λόγους, χατίρια και τα λοιπά. Έβαζα νερό στο κρασί μου. Αλλά κάποια στιγμή έμεινε σκέτο νερό και είπα ότι δεν με αντιπροσωπεύει απολύτως αυτό το πράγμα», είπε ο Σπύρος Παπαδόπουλος.
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cik7lptfuqw1)
Σχετικά με το πώς έμαθε για τον θάνατο του Βλάσση Μπονάτσου, ο Σπύρος Παπαδόπουλος εξομολογήθηκε: «Πήγαινα στη Χαλκίδα για ένα γύρισμα, ήμουν στο αυτοκίνητο και άκουσα την είδηση στις 7 το πρωί. Τράβηξα χειρόφρενο! Και λέω στους άλλους που ήταν μαζί μου “ακούσατε αυτό που άκουσα;”».
Η JURA, το κορυφαίο brand αυτόματων μηχανών, φέρνει στην Ελλάδα μια νέα προσέγγιση στην εμπειρία του καφέ, βασισμένη στην τεχνολογία αιχμής και την υψηλή τεχνογνωσία.
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς
Αυτό το καλοκαίρι, επιλέγουμε λιγότερα αλλά καλύτερα. Και όταν η τεχνολογία συνδυάζει μικρό μέγεθος, κορυφαία απόδοση και έξυπνο σχεδιασμό, γίνεται ο πιο χρήσιμος συνοδοιπόρος σε κάθε απόδραση.