ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Ο Batman «σαρώνει» και παραμένει στην 1η θέση του box office για δεύτερη εβδομάδα

Ο Batman «σαρώνει» και παραμένει στην 1η θέση του box office για δεύτερη εβδομάδα

Η ταινία έχει ήδη σημειώσει 463,2 εκατομμύρια δολάρια στα έσοδά της, ενώ το ποσό αναμένεται να εκτοξευθεί κι άλλο, μετά την επερχόμενη προβολή της στην Κίνα

batman1
Ο Batman, βρίσκεται ακόμη στην κορυφή του box office των ΗΠΑ και όλα δείχνουν, πως θα έχει την πρωτιά για αρκετό καιρό ακόμη.

Η προσπάθεια της Warner Bros και του σκηνοθέτη Μatt Reeves, έχει σημειώσει ήδη ρεκόρ εσόδων, πλησιάζοντας τα 500 εκατομμύρια δολάρια. Η ταινία είναι πολύ πιθανό, να βρίσκεται στο νούμερο #1 στο box office και το επόμενο Σαββατοκύριακο, ενώ με την έναρξη των προβολών στην Κίνα στις 18 Μαρτίου, ο Batman τείνει να γίνει η επόμενη ταινία δισεκατομμυρίων δολαρίων στην ιστορία του κινηματογράφου.

μπατμαν3


Στο περιοδικό Variety, αναφέρεται, ότι τα έσοδα της ταινίας παγκοσμίως, ανέρχονται μέχρι στιγμής στα 463,2 εκατομμύρια δολάρια. Μπορεί να υπήρξε μία πτώση στο -41% συγκριτικά με το πρώτο τριήμερο προβολής της, αλλά δεν είναι τόσο μεγάλο, όσο άλλες ταινίες του είδους, όπως οι «The Suicide Squad», «Eternals» και το «Black Widow», οι οποίες είδαν πτώσεις που κυμαίνονταν στο 53%-71%.

Η ταινία συνεχίζει να είναι η πιο κερδοφόρα του 2022 και η δεύτερη πιο κερδοφόρα ταινία, που κυκλοφόρησε, κατά την περίοδο της πανδημίας, μετά το «Spider-Man: No Way Home», το οποίο κατέχει την πέμπτη θέση για την 13η εβδομάδα προβολών και πλέον τα συνολικά παγκόσμια έσοδα της ταινίας ανέρχονται στα 1,88 δισεκατομμύρια δολάρια.

pattinson1


Το «The Batman» βρίσκει τον Ρόμπερτ Πάτινσον να ακολουθεί τα βήματα των Μάικλ Κίτον, Κρίστιαν Μπέιλ, Μπεν Άφλεκ αναλαμβάνοντας τον ρόλο του Μπρους Γουέιν στη μεγάλη οθόνη. Στην επιδίωξή του για δικαιοσύνη, ο Μπάτμαν αποκαλύπτει τη διαφθορά στην πόλη Γκόθαμ, ενώ καταδιώκει τον Riddler, έναν κατά συρροή δολοφόνο που υποδύεται ο Πολ Ντάνο.

Ο Πάτινσον πρωταγωνιστεί δίπλα στη σαγηνευτική Ζόε Κράβιτζ ως Catwoman, στον αγνώριστο άρχοντα του εγκλήματος Κόλιν Φάρελ ως Penguin, στον Άντι Σέρκις ως μπάτλερ του Batman Alfred Pennyworth, στον Τζον Τορτούρο, Πίτερ Σάρσγκαρντ, Τζέιμι Λόσον και στον Τζέφρι Ράιτ ως τον αρχηγό της αστυνομίας της Gotham City, Τζέιμς Γκόρντον.

Πρόκειται για τη μεγαλύτερη σε διάρκεια ταινία (2 ώρες και 47 λεπτά) με πρωταγωνιστή τον «Σκοτεινό ιππότη» μέχρι σήμερα. 


THE BATMAN – Main Trailer
Κλείσιμο





Ειδήσεις σήμερα:

Ο ΟΗΕ επιβεβαιώνει τον θάνατο 636 αμάχων στην Ουκρανία, παιδιά οι 46 από αυτούς

Παύση στις διαπραγματεύσεις Ρωσίας - Ουκρανίας για την εκεχειρία, συνεχίζονται αύριο

Ρωσικές δυνάμεις «χτύπησαν» γραμμή υψηλής τάσης στο Τσερνόμπιλ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης