«Ο πατέρας σου είναι δολοφόνος»: Βρετανοί πολιορκούν το σπίτι της κόρης του Λαβρόφ

«Ο πατέρας σου είναι δολοφόνος»: Βρετανοί πολιορκούν το σπίτι της κόρης του Λαβρόφ

Ακτιβιστές διαδήλωσαν έξω από το πολυτελές διαμέρισμα της θετής κόρης του Λαβρόφ στο Λονδίνο

LSVROF_FAMILY_2
Στο στόχαστρο Βρετανών ακτιβιστών βρέθηκε η Πολίνα Κοβάλεβα, θετή κόρη του επικεφαλής της ρωσικής διπλωματίας, Σεργκέι Λαβρόφ, καθώς, όπως μεταδίδουν τα βρετανικά ΜΜΕ, διαδηλωτές περικύκλωσαν το Σάββατο το πολυτελές διαμέρισμά της στην καρδιά του Λονδίνου, κραδαίνοντας πλακάτ και φωνάζοντας συνθήματα, όπως: «Ο πατέρας σου είναι δολοφόνος».

Η Πολίνα, κόρη της επίσημης ερωμένης του Σεργκέι Λαβρόφ, διαθέτει μία υπέροχη έπαυλη στη βρετανική πρωτεύουσα, αξίας 4,5 πέντε εκατομμυρίων λιρών. 

Ο πόλεμος του Πούτιν στην Ουκρανία με τον Ρώσο υπουργό Εξωτερικών να αναπαράγει τις προκλητικά επιθετικές δηλώσεις του Ρώσου προέδρου, έβαλε στο «μάτι» το στενό περιβάλλον του Λαβρόφ συμπεριλαμβανομένης της καλλονής θετής κόρης του Λαβρόφ. 

8728c644-6863-40c9-8d31-9893c60b1e61

Για τους  Βρετανούς, η Πολίνα είναι η θετή «κόρη ενός εγκληματία πολέμου που ξεπλένει τα χρήματά του στη χώρα τους». Το διαμέρισμα της Κοβάλεβα βρίσκεται στο Κένσινγκτον του νότιου  Λονδίνου.

Κλείσιμο
Σύμφωνα με την εφημερίδα «The Sun», το προσωπικό ασφαλείας του οικήματος αρνήθηκε να αποκαλύψει εάν η Κοβάλεβα βρίσκεται στο Λονδίνο.  



Στο μεταξύ, Βρετανοί βουλευτές ζήτησαν από την κυβέρνηση του Μπόρις Τζόνσον να προσθέσει το όνομα της Κοβάλεβα στη λίστα των ατόμων που αντιμετωπίζουν κυρώσεις εξαιτίας των  διασυνδέσεών τους με το καθεστώς Πούτιν.

Η μητέρα της Κοβάλεβα, Σβετλάνα Πολιάκοβα, φέρεται να είναι η επίσημη ερωμένη του 71χρονου υπουργού Εξωτερικών της Ρωσίας επί 20 χρόνια.

Η σύντροφος του Λαβρόφ έχει παχυλό κουμπαρά χωρίς όμως να έχει κάποια ιδιότητα ή καριέρα. Φέρεται να έχει αγοράσει ένα διαμέρισμα αξίας περίπου οκτώ εκατομμυρίων δολαρίων στην καρδιά της Μόσχας, ενώ διατηρεί μια εντυπωσιακή συλλογή ακριβών αυτοκινήτων. 

Βεβαίως έχει εξασφαλίσει και την κόρη της.  Η 26χρονη Πολίνα, κόρη της ερωμένης του Λαβρόφ από τον προηγούμενο της γάμο, ζει μόνιμα στο Λονδίνο, διατηρώντας ένα βιοτικό επίπεδο που ξεφεύγει πλήρως από τα δεδομένα των περισσότερων συνομηλίκων της. 

Η Κοβάλεβα εμφανίζεται ως ιδιοκτήτρια ενός πανάκριβου ακινήτου στη πανάκριβη High Street του Kένσινγκτον, το οποίο φέρεται να αγόρασε σε ηλικία μόλις 21 ετών.
 
Είναι απόφοιτος του Business School του Imperial College, με ειδίκευση στα οικονομικά και την επιχειρηματική στρατηγική. Προτού ξεκινήσει τις σπουδές της, εργάστηκε στον ρωσικό ενεργειακό κολοσσό Gazprom.
 


Ειδήσεις σήμερα:

Η Γερμανία θα αγοράσει μαχητικά F-35

Ένοχοι δύο ιερείς στα Φάρσαλα για «αμαρτωλές» δωρεές μισού εκατ. ευρώ

Μητσοτάκης-Ερντογάν έβαλαν υποθήκη για πιο ήρεμα νερά- Το παρασκήνιο για το πώς «έσπασε» ο πάγος
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης