Η κατάρα του Playboy: Δολοφονίες, αυτοκτονίες και ακρωτηριασμένα πτώματα

Η κατάρα του Playboy: Δολοφονίες, αυτοκτονίες και ακρωτηριασμένα πτώματα

Όσο όμορφη και αν έμοιαζε η ζωή τους, η πραγματικότητα ήταν διαφορετική. Μερικά «κουνελάκια» άντεξαν κάτι περισσότερο από τη δυστυχία. Από τις δολοφονίες μέχρι τα θανατηφόρα ατυχήματα, η τραγωδία που έχει συμβεί σε αυτές τις γυναίκες αναφέρεται από ορισμένους ως «κατάρα του Playboy»

playboy__1_
Ο Χιου Χέφνερ δημιούργησε το περιοδικό Playboy στο Σικάγο, το 1953. Μέχρι το 1974, πάνω από το ένα τέταρτο των ανδρών νεαρής ηλικίας έγιναν συνδρομητές και η συνεχιζόμενη επιτυχία του ήταν αναμφισβήτητη.

Το περιοδικό Playboy ξεχώρισε από άλλες εκδόσεις της εποχής του χάρη στον ατρόμητο τρόπο με τον οποίο αντιμετώπιζε θέματα που το μεγαλύτερο μέρος του κοινού θεωρούσε ταμπού. Μετά τον θάνατο του ιδρυτή του όμως, οι Playmates αποκάλυψαν την πραγματικότητα πίσω από τον υποτιθέμενα φαντασμαγορικό τρόπο ζωής. Τα ναρκωτικά, τα όργια και η χειραγώγηση από τον «πρωτοπόρο» Χιού Χέφνερ ήταν η μίζερη πραγματικότητα σύμφωνα με τις Playmates.

Κάποια «κουνελάκια» όμως, γνώρισαν μια ακόμη πιο καταστροφική μοίρα και έχασαν τη ζωή της σε νεαρή ηλικία είτε από τη χρήση ναρκωτικών, είτε από τροχαία ατυχήματα είτε δολοφονήθηκαν. Ανεξάρτητα από την αιτία, αυτές είναι οι Playmates που έφυγαν νωρίς.

Tonya Crews
Η Tonya Crews, γεννημένη στην Οκλαχόμα, ήταν η Playmate του μήνα τον Μάρτιο του 1961. Η Crews γεννήθηκε το 1938 και εργάστηκε επίσης ως δασκάλα χορού και γραμματέας ενώ ήταν μια από τις λίγες ιθαγενείς του Playboy. Δυστυχώς, το 1966 ο Crew σκοτώθηκε σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα. Ήταν μόλις 28 ετών.

Jayne Mansfield
Τις δεκαετίες του 1950 και του 1960, η Τζέιν Μάνσφιλντ ήταν ένα από τα πιο διάσημα πρόσωπα στο Χόλιγουντ και είχε 5 παιδιά. Η ηθοποιός είχε εμφανιστεί σε 27 ταινίες και ήταν Playmate για το μήνα Φεβρουάριο του 1955. Αλλά το 1967, η ζωή της έφτασε σε τραγικό τέλος όταν σκοτώθηκε σε τροχαίο στη Λουιζιάνα, μαζί με τον δικηγόρο της, και τον οδηγό τους.

Τρία από τα παιδιά της που επέβαιναν στο όχημα, επέζησαν από τη συντριβή. Η κόρη της Mariska Hargitay ακολούθησε τα βήματα της μητέρας της στο Χόλιγουντ, όπου είναι περισσότερο γνωστή για τον ρόλο της ως Olivia Benson στο Law & Order.

Διαβάστε τη συνέχεια στο Layout

Ειδήσεις σήμερα

Πόλεμος στην Ουκρανία: Νεκροί και τραυματίες από τον βομβαρδισμό στη Λβιβ - Ρωσικά στρατεύματα από την Κριμαία στην Οδησσό

Ξεκίνησε το γεύμα Μητσοτάκη με Ερντογάν - «Ρεαλιστικές ελπίδες» για το αποτέλεσμα της συνάντησης

Ο κρυφός έρωτας του Αμπράμοβιτς είναι μια 25χρονη με ρίζες από την Ουκρανία - Ποια είναι η Αλεξάντρα Κορεντιούκ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης