Ο Νταβίντ Σαρβέ από το «Baywatch» παράτησε την υποκριτική και χτίζει σπίτια

Ο Νταβίντ Σαρβέ από το «Baywatch» παράτησε την υποκριτική και χτίζει σπίτια

Ο ηθοποιός, που έγινε γνωστός από τον ρόλο του ναυαγοσώστη τη δεκαετία του 1990, άφησε πίσω του την καριέρα στην υποκριτική και το τραγούδι - Δείτε τι είπε σε πρόσφατη συνέντευξή του

Baywatch1
Ο Νταβίντ Σαρβέ, ο ναυαγοσώστης Ματ Μπρόντι, που έγινε ευρύτερα γνωστός από τη σειρά «Baywatch», άφησε πίσω του τον κόσμο του Χόλιγουντ.

Ο πρώην ηθοποιός και ποπ τραγουδιστής δήλωσε, σύμφωνα με το Page Six: «Επινόησα ξανά τον εαυτό μου για να γίνω ο πατέρας που ήθελα να γίνω. Αυτό σημαίνει να βάζω τα παιδιά μου για ύπνο κάθε βράδυ και να ξυπνάω όταν ξυπνούν»Ο Σαρβέ έχει δύο παιδιά από την πρώην σύζυγό του, Μπρουκ Μπερκ, τη Χέβεν που είναι 15 ετών και τον Σάγια που είναι 14.
Ο πρώην ηθοποιός, εξομολογήθηκε ότι του έλειπε πολύ, ο χρόνος με την οικογένειά του. «Πριν κάνω το πρώτο μου παιδί ταξίδευα για πέντε χρόνια σε 42 χώρες κάνοντας συναυλίες για τη μουσική μου», ανέφερε ο Σαρβέ, προσθέτοντας: «Δεν υπάρχει περίπτωση να το κάνω ξανά. Έπρεπε να βρω ένα διαφορετικό νόημα στη ζωή μου».

DaZhkpzW0AAHWN5



Σε άλλο σημείο της συζήτησης, ο ίδιος τόνισε ότι: «Δεν ήθελα να πάω να πάρω μια τηλεοπτική εκπομπή που ήταν στον Καναδά, δεν ήθελα να ταξιδέψω στην Ευρώπη για να κάνω τη μουσική μου. Ήθελα να μείνω σπίτι και ήθελα να γίνω καλός μπαμπάς. Ήθελα να είμαι εκεί για τα παιδιά μου κάθε μέρα». Ο 49χρονος Νταβίντ Σαρβέ εξομολογήθηκε, ότι επαναπροσδιόρισε τον σκοπό και το νόημα της ζωής του τυχαία, ενώ έχτιζε το σπίτι του στο Μαλιμπού το 2006.

«Τελειώσαμε το σπίτι και κάθε φορά που καλούσαμε κόσμο… έλεγαν: “Θεέ μου αυτό το σπίτι είναι τόσο όμορφο. Πιστεύεις ότι θα μπορούσες να το ξανακάνεις;”» είπε.

Baywatch


Για την απόφασή του να παρατήσει την καριέρα του ως ηθοποιός και τραγουδιστής, ανέφερε ότι δυσκολεύτηκε αρκετά στην αρχή. Ειδικότερα, ο Σαρβέ παραδέχτηκε ότι:

«Υπήρχε μια αίσθηση θλίψης γιατί μου άρεσε πολύ αυτό που έκανα για 20 χρόνια. Ξέρεις, υπάρχει επίσης μια αλλαγή ταυτότητας το οποίο είναι κάτι που δεν το εύχομαι σε κανέναν, γιατί χάνεις την ταυτότητά αυτού που ήξερες ότι ήσουν για 20 χρόνια».


Πλέον, ο Σαρβέ διευθύνει μια εταιρεία στο Λος Άντζελες, που κατασκευάζει από 10 έως 14 σπίτια το χρόνο. «Η δουλειά μου σήμερα είναι να εξυπηρετώ τους ανθρώπους. Είμαι υπηρέτης. Δεν είμαι πια το αστέρι. Το να ξυπνάω κάθε πρωί νωρίς, να είμαι το πρώτο πρόσωπο που θα έβλεπε το παιδί μου ήταν ευλογία. Και το έκανα. Οι άνθρωποι μέχρι σήμερα με ρωτούν “Πώς γίνεται να έχεις τόσο καλή σχέση με τα παιδιά σου;” Και τους απαντώ ότι ο λόγος που έχω μια τόσο υπέροχη σχέση είναι επειδή αφιέρωσα χρόνο» κατέληξε ο πρώην ηθοποιός.

CJ Parker, Matt & Mitch Dance The DANCE OF DESIRE! Baywatch Remastered



Ειδήσεις σήμερα:

Αφαίρεσαν τις ταμπέλες με τα ονόματα των θυμάτων οπαδικής βίας από το Πάρκο Αθλητικής Φιλίας στη Θεσσαλονίκη

Ρώσοι βομβάρδισαν οικισμό στη Λευκορωσία για να «σύρουν» το Μινσκ στον πόλεμο, καταγγέλλουν οι Ουκρανοί

ΟΑΕΔ: Η άνεργη με εισόδημα 250.000 ευρώ και άλλες ιστορίες βορείων προαστίων






Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης