Βαλάντης για Γιώργο Λάγιο: «Μιλά για μεταπτυχιακά ενώ δεν έχει το πτυχίο του ψυχολόγου»

Βαλάντης για Γιώργο Λάγιο: «Μιλά για μεταπτυχιακά ενώ δεν έχει το πτυχίο του ψυχολόγου»

Ο πρώην παίκτης του  Survivor ανέφερε πως θα προχωρήσει με την αγωγή εναντίον του συμβούλου ψυχικής υγείας και πρώην συντρόφου της Κάτιας Ταρμπάνκο - Δείτε τις πρόσφατες δηλώσεις του

valantis
Ο Βαλάντης, λίγο καιρό μετά την αποχώρησή του από Survivor,  αναφέρθηκε στην δικαστική διαμάχη που έχει ξεσπάσει κατά του Γιώργου Λάγιου.

Ο τραγουδιστής, μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» για το εξώδικο, που απέστειλε στον Γιώργο Λάγιο, ενώ μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε και στα όσα έγιναν στο ριάλιτι επιβίωσης, που οδήγησαν στην αποχώρησή του.

«Του εστάλη ένα εξώδικο στο οποίο δεν απάντησε ποτέ, η επόμενη κίνησή μου είναι η αγωγή. Είπε ότι δεν θα ανασκευάσει οπότε προχωράω στην αγωγή. Έχουν βρεθεί στοιχεία που θα μάθετε για τη δραστηριότητά του στην ψυχολογία. Μιλάει για μεταπτυχιακά ενώ δεν έχει το πτυχίο του ψυχολόγου. Ασχολείται με το σεξ, είναι ψυχολόγος σαν τον κύριο Ασκητή. Δεν έχει δικαίωμα να βλέπει έναν παίκτη σε ριάλιτι και να βγάζει γνωματεύσεις», είπε ο Βαλάντης για τον Γιώργο Λάγιο.

Υπενθυμίζεται, ότι μετά από δηλώσεις του Βαλάντη, που αφορούσαν τον σύμβουλο ψυχικής υγείας και πρώην σύντροφο της Κάτιας Ταραμπάνκο, ο δεύτερος απάντησε, κάνοντας σκληρές δηλώσεις για την ψυχική του υγεία και την συμπεριφορά του.

Παρόλα αυτά, ο Γιώργος Λάγιος, θεώρησε, ότι το ζήτημα δεν είναι τόσο σοβαρό, ώστε να προχωρήσει και νομικά, με τον τραγουδιστή να έχει άλλη άποψη.

Δείτε το βίντεο με όσα είπε ο Βαλάντης:


Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cig4ffc6lpnt)


Ειδήσεις σήμερα:

Μήνυμα ότι δεν θα εγκαταλείψουν την Ουκρανία θα στείλουν από τις Βερσαλλίες οι Ευρωπαίοι ηγέτες

«Κάποιος ζήτησε στο γραφείο τελετών να καλυφτούν μώλωπες στο πρόσωπο ενός εκ των παιδιών», είπε ο Κατερινόπουλος για την υπόθεση της Πάτρας

Δείτε βίντεο: Χιόνισε στο κέντρο της Θεσσαλονίκης με... έξι βαθμούς Κελσίου!

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης