Ο Έλον Μασκ και η Grimes καλωσόρισαν το δεύτερο παιδί τους μέσω παρένθετης μητέρας

Ο Έλον Μασκ και η Grimes καλωσόρισαν το δεύτερο παιδί τους μέσω παρένθετης μητέρας

Το ζευγάρι που φημολογούταν ότι χώρισε μετά από τρία χρόνια σχέσης, όχι μόνο είναι μαζί, αλλά απέκτησαν και μία κορούλα - Το όνομά της,  Exa Dark Sideræl

grimes
Αν και όλοι θεωρούσαν ότι το ζευγάρι χώρισε, η Grimes και ο Έλον Μασκ υποδέχτηκαν στον κόσμο το δεύτερο παιδί τους... λίγους μήνες πριν.

Η 33χρονη μουσικός αποκάλυψε στο Vanity Fair ότι το μωρό τους γεννήθηκε κάτω από άκρα μυστικότητα τον Δεκέμβριο μέσω παρένθετης μητέρας.


Το όνομα της μικρούλας είναι εξίσου παράξενο με του αδερφού της, X-A-Xii Musk. Το ζευγάρι ονόμασε το νεογέννητο κορίτσι Exa Dark Sideræl ή για συντομία, 'Y'.

Σύμφωνα με την τραγουδίστρια, το ιδιόμορφο όνομα του νεογέννητου το εμπνεύστηκε από τον όρο «exaFLOPS», που είναι «η ικανότητα να εκτελείς 1 πεντοσεπτομύριο πράξεις σε κάποια ηλεκτρονική συσκευή ανά δευτερόλεπτο» για να τονίσει την σημασία της «ταχύτητας», ενώ το δεύτερο όνομά της, Dark, σχετίζεται με την αγάπη της Grimes για το σκοτάδι και το άγνωστό σκοτεινή ύλη. και «το άγνωστο».


«Οι άνθρωποι φοβούνται το σκοτάδι, αλλά στην πραγματικότητα είναι απλά η απουσία φωτονίων. Η σκοτεινή ύλη είναι το πιο όμορφο μυστήριο του σύμπαντός μας», είπε χαρακτηριστικά.

Κλείσιμο

Όσο για τις φήμες που ήθελαν εκείνη και τον Έλον Μασκ να έχουν χωρίσει, η τραγουδίστρια δήλωσε πως βρίσκονταν ένα διάστημα σε μία «ρευστή» κατάσταση, όμως παραμένει το «αγόρι» της, όπως είπε χαρακτηριστικά. Ωστόσο, τόνισε πως ο καθένας συνεχίζει να έχει τη ζωή του.


Ειδήσεις σήμερα:

Πέθανε ο επιχειρηματίας Δημήτρης Κοντομηνάς

Κακοκαιρία «Φίλιππος»: «Όχι» σε άσκοπες μετακινήσεις, η χιονόπτωση θα ενταθεί τις επόμενες ώρες

Δολοφονική επίθεση στο Παλαιό Φάληρο: «Γάζωσαν» με σφαίρες 63χρονο επιχειρηματία
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης