Πασχάλης Τσαρούχας: «Και τα δυο μου παιδιά είναι παιδιά τρέλας και γι’ αυτό είναι όμορφα και έξυπνα»

Πασχάλης Τσαρούχας: «Και τα δυο μου παιδιά είναι παιδιά τρέλας και γι’ αυτό είναι όμορφα και έξυπνα»

Ο ηθοποιός έκανε και μία αποκάλυψη για την εξέλιξη του ρόλου του στη σειρά «Η γη της ελιάς» - Δείτε το βίντεο

tsaroyxas
Ο Πασχάλης Τσαρούχας μίλησε σήμερα στον Άρη Καβατζίκη και την εκπομπή «Πάμε Δανάη» για τη ζωή του, την καριέρα τους και τον ρόλο του στην επιτυχημένη σειρά του MEGA, «Η γη της ελιάς».

Αρχικά, ο ηθοποιός αναφέρθηκε στην απόφασή του να γίνει ηθοποιός. «Όταν τελειώσαμε το σχολείο, μου λέει ένας φίλος “δεν πάμε να γίνουμε ηθοποιοί;” και είπα “πάμε”. Πέρασα στο Κρατικό Ωδείο Αθηνών, αλλά εγώ ήμουν παιδί λαϊκό, από τον Περισσό, και με ζόρισε το αστικό τοπίο, οπότε το εγκατέλειψα. Στην οικοδομή που δούλευα με τον πατέρα μου με βρήκε ο Γιώργος Αρμένης με μακριά μαλλιά, τζιν σορτσάκι και γαλότσες να ξεφορτώνω ασβέστη. Μου είπε να πάω στο Θέατρο Τέχνης, όπου με πήραν υπότροφο. Δεν σταμάτησα να δουλεύω στην οικοδομή μέχρι που έκανα την ταινία “Βασιλική”», δήλωσε.

«Έβγαζα τον ασβέστη από πάνω μου όταν με πήραν να πάω στο Φεστιβάλ του Καΐρου, όπου ξαφνικά με αναγνώρισε ο Τζον Μάλκοβιτς. Μου άνοιξε την πόρτα της λιμουζίνας ο Κρίστοφερ Λι, με παρέλαβε η Τζίνα Λολομπριζίτα & με έβαλε στη θέση μου να καθίσω ο Ομάρ Σαρίφ. Στο Κάιρο βραβεύτηκα για την ερμηνεία μου, επέστρεψα στην Ελλάδα και την επόμενη μέρα ήμουν στην οικοδομή. Η βράβευσή μου στο Φεστιβάλ του Καΐρου με δίδαξε πως όλα μπορούν να συμβούν», συμπλήρωσε μιλώντας για τη συνάντησήτου με διεθνείς «αστέρες», στην πορεία της καριέρας του.

gi-tis-elias-17-696x392


Ο Πασχάλης Τσαρούχας αναφέρθηκε επίσης στις «περιπέτειες» των νεανικών του χρόνων και παραδέχθηκε ότι:

«Ως έφηβος έκανα βλακείες και έχω βάλει τα “ένσημά” μου. Χοντράδες δεν έχω κάνει, αλλά θα μπορούσα να μην υπάρχω, να έχω σκοτωθεί. Η κραιπάλη άρχισε με την επιτυχία. Δούλευα την ημέρα, το βράδυ ξενυχτούσα με ποτό και η μηχανή γύριζε μόνη της στο σπίτι».

Αναφερόμενος στη δραματική σειρά του MEGA, «Η γη της ελιάς» όπου πρωταγωνιστεί αλλά και στις τηλεοπτικές του συντρόφους, τη Δώρα Χρυσικού και τη Χρύσα Παπά, ο ηθοποιός τόνισε πως: «Στη σειρά, η Δώρα Χρυσικού, ως “Αρετή”, θα με “σουβλίσει” λόγω της Εύας (Χρύσα Παπά)» και πρόσθεσε πως: «Με τη Χρύσα επικοινωνούμε και συνεννοούμαστε υπέροχα στο σετ, ενώ δεν έχουμε συναντηθεί ποτέ ξανά στη ζωή μας».

I-GI-TIS-ELIAS




Τέλος, ο Πασχάλης Τσαρούχας έκανε μια μικρή αποκάλυψη για την εξέλιξη του ρόλου του στη σειρά. «Η “Εύα” θα κάνει τον Στάθη να διαγράψει τελείως την Ιουλία από το μυαλό του, ενώ με την Αρετή δεν έχει μείνει τίποτε, έχουν τελειώσει ολοκληρωτικά», σχολίασε.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cig4cct1zjn5)




Ειδήσεις σήμερα:

Πέθανε ο επιχειρηματίας Δημήτρης Κοντομηνάς

Κακοκαιρία «Φίλιππος»: «Όχι» σε άσκοπες μετακινήσεις, η χιονόπτωση θα ενταθεί τις επόμενες ώρες

Δολοφονική επίθεση στο Παλαιό Φάληρο: «Γάζωσαν» με σφαίρες 63χρονο επιχειρηματία
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης