Άγιος Παΐσιος: Η Χριστίνα Παυλίδου μιλάει για τον ρόλο της στη σειρά - «Αγχώθηκα πολύ, όταν μου έγινε η πρόταση»

Άγιος Παΐσιος: Η Χριστίνα Παυλίδου μιλάει για τον ρόλο της στη σειρά - «Αγχώθηκα πολύ, όταν μου έγινε η πρόταση»

Όσα δήλωσε η ηθοποιός για την επιτυχημένη σειρά του Mega, στην οποία υποδύεται τη μητέρα του Άγιου Παΐσιου - Δείτε το βίντεο

pavlidoy
Η ηθοποιός Χριστίνα Παυλίδου, που υποδύεται την Ευλογία Εζνεπίδη στη σειρά του MEGA «Άγιος Παΐσιος- Από τα Φάρασα στον Ουρανό», μίλησε στην κάμερα του «Πάμε Δανάη!» και στον δημοσιογράφο Αλέξη Μίχα.

Η Χριστίνα Παυλίδου ανέφερε: «Ήταν μεγάλη επιθυμία του Γιώργου [σ.σ. ο Γιώργος Τσιάκκας, σύζυγος της Χριστίνας Παυλίδου, είναι ο σεναριογράφος της σειράς] να κάνει τη σειρά εδώ και πολλά χρόνια. Ο δικός μου ρόλος είναι πολύ ιδιαίτερος. Υποδύομαι τη μητέρα του Αγίου Παϊσίου. Όταν μου έγινε η πρόταση, αγχώθηκα. Διάβασα ό,τι έχει γραφτεί για τη μητέρα του την οποία υπεραγαπούσε. Η ίδια είχε ήθος μιας άλλης εποχής. Ήταν μια γυναίκα που είχε περάσει πολλά στη ζωή της. Ήταν ένας βαθιά πνευματικός άνθρωπος. Η μητέρα του τού έδωσε τα πρώτα ερεθίσματα, αλλά και ο ίδιος έφερε αυτή την κλίση από πολύ μικρό παιδάκι».

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cif88s2uyxn5)

Κλείσιμο
Όσον αφορά στην επιτυχία της σειράς, η ηθοποιός εξήγησε: «Ο Άγιος Παΐσιος είναι πολύ δημοφιλής και έζησε στις μέρες μας. Η σειρά δεν διαπραγματεύεται μόνο τη ζωή του αλλά και την ιστορία του ελληνισμού».

Η πιο συγκινητική στιγμή για την ηθοποιό ήταν όταν διάβασε το γράμμα που έστειλε ο Άγιος στη μητέρα του. «Ο γιος της αποφάσισε να μην την αποχαιρετήσει, για να μην έχει στο μυαλό του την εικόνα αυτή. Της έγραψε ένα ποίημα όπου της έλεγε ότι την αγάπα και την αποχαιρετά για να μονάσει. Αυτή η σκηνή με συγκίνησε πάρα πολύ».

Η Χριστίνα Παυλίδου αποκάλυψε επίσης στοιχεία από τη δημιουργία του σεναρίου: «Στη μελέτη που έκανε ο σύζυγός μου για τον βίο του Αγίου, είχαμε την τύχη να γνωρίσουμε μέλη της οικογένειάς του, τα ανίψια του. Μας έδωσαν πολύ ωραίες λεπτομέρειες, πράγματα που δεν γράφτηκαν σε βιβλία».



Ειδήσεις σήμερα:

Νέες εξηγήσεις της μητέρας για τις εκδορές στη μύτη της Μαλένας από την Πάτρα

Ανησυχία για το Τσερνόμπιλ: Τα συστήματα ελέγχου εξ αποστάσεως των πυρηνικών υλικών έχουν πάψει να μεταδίδουν δεδομένα

Θρίλερ στη μαρίνα Αλίμου - Εντοπίστηκε σορός γυναίκας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης