Η Άννα Βίσση στο Mega Star: «Είναι συγκινητικό το πώς αντιδρά ο κόσμος»

Η Άννα Βίσση στο Mega Star: «Είναι συγκινητικό το πώς αντιδρά ο κόσμος»

Η κορυφαία ερμηνεύτρια μίλησε για τα συναισθήματα που ένιωσε κατά τη διάρκεια της συναυλίας στην Πάτρα - Δείτε το απόσπασμα από τη συνέντευξή της στον Αντώνη Δημητριάδη

anna
Η Άννα Βίσση μεταφέρεται στην Πάτρα και μπαίνει σε ρυθμούς καρναβαλιού, με αφορμή την αποψινή μουσική βραδιά στο «Σπίτι με το Mega».

Η  κορυφαία τραγουδίστρια
 θα ερμηνεύσει τις μεγαλύτερες επιτυχίες της  στο Δημοτικό Θέατρο του Δήμου Πατρέων «Απόλλων» και θα τις παρουσιάσει με την αναλλοίωτη στον χρόνο φωνή της και την αστείρευτη ενέργειά της στη σκηνή.

Λίγες ώρες πριν τη μαγική συναυλία, που θα παρακολουθήσουμε στο Mega, η Άννα Βίσση βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή Mega Star και έδωσε μία αποκλειστική συνέντευξη στον Αντώνη Δημητριάδη.

«Είναι μία συγκυρία καταστάσεων που μόνο ενθουσιασμό μου έφερε. Το χάρηκα πάρα πολύ. Ήρθα να αναλάβω ένα πάρτι ξέφρενο για ένα ιστορικό γεγονός», είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε: «Διάβασα αρκετά για το τι εστί πατρινό καρναβάλι. Πόσα χρόνια γίνεται, πόσα χρόνια έχει χτιστεί το θέατρο. Πέρασε μέσα μου όλο αυτό το δέος, αλλά στο τέλος το διασκέδασα»

Η Άννα Βίσση αποκλειστικά στο Mega

Για τον κόσμο που βρέθηκε εκεί και απόλαυσε τη συναυλία της, η Άννα Βίσση είπε: «Ήταν όλοι τόσο υπέροχα ντυμένοι. Αλλά πέρα απ' αυτό, ήταν συγκινητικό γιατί αντιδρούσαν, όχι μόνο σε 'μένα, στη φωνή μου ή στην ερμηνεία μου, που εκείνη την ώρα ήμουν πραγματικά "μέσα" σε αυτά τα τραγούδια, τα οποία και τα λατρεύω, αλλά χειροκροτούσαν τους σολίστες. Αυτό το κάνουν μόνο άνθρωποι που γνωρίζουν από μουσική».

Δίπλα στην Άννα Βίσση θα βρεθούν οι 12 μοναδικοί μουσικοί της και ο σταθερός συνεργάτης της Νικόλας Ραπτάκης. Όταν το ρολόι δείξει «Δώδεκα», στα decks θα ανέβει ο DJ Αντώνης Δημητριάδης για ένα εκρηκτικό χορευτικό mix. Την καλλιτεχνική επιμέλεια της βραδιάς έχει ο Κωνσταντίνος Ρήγος.

Απόψε, στις 22:00, στο Mega. 

Δείτε το πρώτο μουσικό απόσπασμα:

Σπίτι με το MEGA_Με την Άννα Βίσση_Είσαι



Ειδήσεις σήμερα:

Πόλεμος στην Ουκρανία: Νεκρός και ο αδερφός της μικρής Πωλίνας που σκοτώθηκε μαζί με τους γονείς τους από Ρώσους σαμποτέρ

Έγκλημα στην Ανδραβίδα: Ομολόγησε το τετραπλό φονικό ο 61χρονος - Σκότωσε την οικογένεια για λίγα ενοίκια!

Απαγωγή Κυπαρίσση: Οργανωμένοι και διαβασμένοι οι απαγωγείς - Σε ποια λάθη εστιάζει η ΕΛΑΣ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης