Μία αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε οΠαναγιώτης Χατζηδάκης και αναφέρθηκε τόσο στην καριέρα του, όσο και στο ζευγάρι που έχει απασχολήσει τελευταία τα media.
Ο λόγος φυσικά, για τουςΜαυρίκιο Μαυρικίουκαι Ιλάειρα Ζήση. Μιλώντας στην εκπομπή «Τι λες τώρα» ο Παναγιώτης Χατζηδάκης δήλωσε για το ζευγάρι: «Ως ζευγάρι μπορούν να κάνουν πολλά πράγματα μαζί, το πουλάνε ωραία έχουν υλικό».
«Ο Μαυρίκιος ανεβάζει το μεγαλύτερο έργο της ζωής του, με πρωταγωνίστρια την Ιλάειρα, εμείς είμαστε οι θεατές. Θα φανεί στο χειροκρότημα πώς θα καταλήξει αυτή η ιστορία», πρόσθεσε στη συνέχεια για το ζευγάρι.
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cibwtwd5ytnd)
Όσο για την καριέρα του, ο παρουσιαστής εξήγησε πως η εμφάνισή του στην εκπομπή Breakfast@Star ήταν δοκιμαστικό. «Όταν θέλουν να δουν κάποιον, τον βάζουν να δοκιμαστεί σε κανονική συνθήκη», δήλωσε.
«Δεν ταίριαξε όλο πέρυσι, δεν ήμουν μόνο εγώ. Πολλές φορές, ο καθένας έχει τα θέλω του κι έχει έναν τρόπο που θέλει να πηγαίνουν τα πράγματα. Διαφώνησα κι ίσως δεν δόθηκε η στήριξη που έπρεπε. Θα δούλευα ξανά με την Ιωάννα, αλλά κάτω από άλλες συνθήκες κι ίσως με άλλους ρόλους», είπε χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής.
Χιλιάδες φίλαθλοι θα έχουν την ευκαιρία να δουν το μονοθέσιο που κατέκτησε το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κατασκευαστών της Formula 1 το 2025 και τη θρυλική McLaren MP4/6 του Ayrton Senna να «βρυχώνται» σε μια ειδικά διαμορφωμένη πίστα στο ΟΑΚΑ.
Οι μεγαλύτερες αλλαγές στην ιστορία σπάνια ανακοινώνουν την άφιξή τους. Δεν ξεκινούν με μια ανακάλυψη ούτε με μια εφεύρεση. Ξεκινούν τη στιγμή που μια ιδέα, τόσο βαθιά ριζωμένη που μοιάζει αυτονόητη, παύει ξαφνικά να ισχύει. Μία από αυτές τις ιδέες ήταν ότι υπάρχει ένας σωστός τρόπος να τρώμε.