Κώστας Αρζόγλου για Γιώργο Κιμούλη: «Οι άνθρωποι που τον έχουν καταγγείλει είναι αξιέπαινοι 100%»

Κώστας Αρζόγλου για Γιώργο Κιμούλη: «Οι άνθρωποι που τον έχουν καταγγείλει είναι αξιέπαινοι 100%»

«Το μισό ελληνικό θέατρο ξέρει πάρα πολύ καλά. Δεν υπάρχει άνθρωπος στο θέατρο που να μην ξέρει το πρόβλημα», είπε ο ηθοποιός

arzogloukimoulis
Ο Κώστας Αρζόγλου σε συνέντευξή του στην εκπομπή «Happy Day» μίλησε για τον Γιώργο Κιμούλη και τις καταγγελίες που ήρθαν στο φως για το πρόσωπο του τονίζοντας ότι όλοι... ήξεραν.

«Γελάω με την αντίληψη «εγώ και ο θίασος μου». Το μισό ελληνικό θέατρο ξέρει πάρα πολύ καλά. Οι άνθρωποι που τον έχουν καταγγείλει είναι αξιέπαινοι 100% και μάλιστα χωρίς να γνωρίζω μερικούς τους πήρα τηλέφωνο και τους έλεγα μπράβο».

«Να μπει μια κόκκινη γραμμή στο ότι μπορείς να έρθεις, αλλά ως εκεί. Με ενδιαφέρει πάρα πολύ να σταματήσει αυτή η αρχή του ενός. Δεν είναι προσωπικό, είναι ομαδικό το σπορ».

«Αν ερχόταν και σε μένα μήνυση πάλι θα γέλαγα! Δεν υπάρχει άνθρωπος στο θέατρο που να μην ξέρει το πρόβλημα. Αν λάμβανα και εγώ μια αγωγή, όπου έχω λάβει τουλάχιστον 20, θα πήγαινα στον πρόεδρο της έδρας και θα έλεγα με αλήθεια και ειλικρίνεια την εμπειρία μου. Η εμπειρία μου είναι απτή και την έζησαν δεκαπέντε άνθρωποι που ήμασταν στο θέατρο. Η εμπειρία μου όμως είναι πολύ μικρή μπροστά σε αυτά που συμβαίνουν σήμερα. Δηλαδή έχει πέσει ο ουρανός να μας πλακώσει και εμείς ασχολούμαστε με ένα μυρμήγκι».

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-ciavpdua8sl5)

Ειδήσεις σήμερα:

Νάταλι Πόρτμαν: Πώς γνώρισε την αγάπη της ζωής της - Η ιστορία της


6 celebrities που έχουν… καβούρια στις τσέπες


Ο καιρός την Καθαρά Δευτέρα - Νέο κύμα κακοκαιρίας την ερχόμενη εβδομάδα

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης