Demy: Η σκέψη μου και η καρδιά μου είναι στην Ουκρανία

Demy: Η σκέψη μου και η καρδιά μου είναι στην Ουκρανία

«Στην Οδησσό και στο Κίεβο έχω περάσει αρκετό χρόνο και έχω ζήσει μοναδικές στιγμές», γράφει στην ανάρτησή της η τραγουδίστρια

Demy
Με κομμένη την ανάσα ολόκληρος ο πλανήτης παρακολουθεί τις δραματικές εξελίξεις που συμβαίνουν τις τελευταίες μέρες στην Ουκρανία μετά τη ρωσική εισβολή. Η Demy μέσα από τα social media θέλησε να εκφράσει τα συναισθήματα της για τον ουκρανικό λαό που υποφέρει.

Μάλιστα, οι φωτογραφίες που ανάρτησε στον λογαριασμό της είναι από την επίσκεψή της στην Οδησσό το 2017, όταν και εκπροσώπησε την Ελλάδα στον μουσικό διαγωνισμό της Eurovision. Παραχώρησε μάλιστα,  μία μεγάλη συναυλία σε 20.000 θεατές.

«Εδώ και μέρες δεν έχω καταφέρει να βρω τα λόγια να εκφράσω αυτό που νιώθω. Στην Οδησσό και στο Κίεβο έχω περάσει αρκετό χρόνο και έχω ζήσει μοναδικές στιγμές. Γνώρισα πολλούς και υπέροχους ανθρώπους που με φιλοξένησαν με τον πιο ζεστό τρόπο. Δεν χωράει ο νους τις δύσκολες στιγμές που βιώνουν τώρα. Η καρδιά μου αυτές τις μέρες είναι με αυτούς τους ανθρώπους αλλά και με όλους του Ουκρανούς που υποφέρουν. Δυστυχώς, ο ουκρανικός λαός έχει εξαπατηθεί πολλές φορές στο παρελθόν και έχει υποφέρει πολύ στο βωμό πολιτικών παιχνιδιών. Η σκέψη μου και η καρδιά μου είναι εκεί. Εύχομαι να τελειώσει μία και καλή ο εφιάλτης αυτός και να μπορέσουν σαν κυρίαρχο κράτος να αποφασίσουν για το μέλλον τους», έγραψε στην ανάρτησή της η τραγουδίστρια.



Ειδήσεις σήμερα:

Εισβολή στην Ουκρανία: Πάνω από 100 άμαχοι έχουν τραυματιστεί στη Μαριούπολη

Survivor: «Κόλαση» η Κολομβιανή σύντροφός του Ταλάντσεβ - Δείτε βίντεο

Survivor: Το μήνυμα του Χρήστου Δάντη που έκανε την Ασημίνα να πλαντάξει στο κλάμα - Δείτε βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης