Με κομμένη την ανάσα ολόκληρος ο πλανήτης παρακολουθεί τις δραματικές εξελίξεις που συμβαίνουν τις τελευταίες μέρες στην Ουκρανία μετά τη ρωσική εισβολή. ΗDemy μέσα από τα social media θέλησε να εκφράσει τα συναισθήματα της για τον ουκρανικό λαό που υποφέρει.
Μάλιστα, οι φωτογραφίες που ανάρτησε στον λογαριασμό της είναι από την επίσκεψή της στην Οδησσό το 2017, όταν και εκπροσώπησε την Ελλάδα στον μουσικό διαγωνισμό της Eurovision. Παραχώρησε μάλιστα, μία μεγάλη συναυλία σε 20.000 θεατές.
«Εδώ και μέρες δεν έχω καταφέρει να βρω τα λόγια να εκφράσω αυτό που νιώθω. Στην Οδησσό και στο Κίεβο έχω περάσει αρκετό χρόνο και έχω ζήσει μοναδικές στιγμές. Γνώρισα πολλούς και υπέροχους ανθρώπους που με φιλοξένησαν με τον πιο ζεστό τρόπο. Δεν χωράει ο νους τις δύσκολες στιγμές που βιώνουν τώρα. Η καρδιά μου αυτές τις μέρες είναι με αυτούς τους ανθρώπους αλλά και με όλους του Ουκρανούς που υποφέρουν. Δυστυχώς, ο ουκρανικός λαός έχει εξαπατηθεί πολλές φορές στο παρελθόν και έχει υποφέρει πολύ στο βωμό πολιτικών παιχνιδιών. Η σκέψη μου και η καρδιά μου είναι εκεί. Εύχομαι να τελειώσει μία και καλή ο εφιάλτης αυτός και να μπορέσουν σαν κυρίαρχο κράτος να αποφασίσουν για το μέλλον τους», έγραψε στην ανάρτησή της η τραγουδίστρια.
Σε τριάντα χρόνια οι μηχανές θα σκέφτονται για μας, θα μας φέρνουν κοντά στους δικούς μας και θα μιλάνε όπως εμείς. Το μόνο που θα μένει «μοναδικό», γι’ αυτό θα είναι και ακριβό, θα είναι να ξέρεις πως απέναντί σου κάθεται, στ' αλήθεια, ένας άνθρωπος.
Από τα πλήρως εξοπλισμένα διαμερίσματα και το all-inclusive ενοίκιο μέχρι τις κοινότητες φοιτητών και την ψηφιακή διαχείριση της καθημερινότητας, η Unity Smart Living προτείνει έναν διαφορετικό τρόπο να ζει κανείς τα φοιτητικά του χρόνια
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς