Η Λία Τσουζντάν για την οικογένειά της στην Ουκρανία: «Υπάρχει πιθανότητα να μην τους ξαναμιλήσω ποτέ»

Η Λία Τσουζντάν για την οικογένειά της στην Ουκρανία: «Υπάρχει πιθανότητα να μην τους ξαναμιλήσω ποτέ»

Το γνωστό μοντέλο εξομολογήθηκε, ότι ο πόλεμος κατέστρεψε τις παιδικές της αναμνήσεις και ό, τι της έχει μείνει πλέον είναι οι δικοί της άνθρωποι - Δείτε την ανάρτηση που έκανε

lia_2
Η Λία Τσουζντάν, το μοντέλο που γνωρίσαμε από τη συμμετοχή του στο GNTM, βιώνει δύσκολες στιγμές εν όψει της ρωσικής εισβολής στην Ουκρανία, αφού η οικογένειά της ζει στην καρδιά των συρράξεων.

Μετά από τις δηλώσεις, που έκανε πρόσφατα για την οικογένειά της, το γνωστό μοντέλο έκανε μία ανάρτηση στο Instagram, μέσα από την οποία κάνει έναν δυσάρεστο απολογισμό.

«Ποτέ μου δεν έχω πει ότι μισώ κάποιον. Τώρα η πόλη μου έχει καταστραφεί ολοσχερώς. Οι δρόμοι που μεγάλωσα. Κάποιος που ενδεχομένως να είχα τη δυνατότητα να συναντήσω στο μετρό, τώρα είναι νεκρός. Οι περισσότερες από τις παιδικές μου αναμνήσεις καταστράφηκαν από τον πόλεμο. Οι μόνες αναμνήσεις που έχω πλέον, από την παιδική μου ηλικία είναι οι άνθρωποι και πλέον έχω αποδεχθεί το γεγονός ότι υπάρχει πιθανότητα να μην τους ξαναμιλήσω ποτέ. Είμαι πλέον πολύ κοντά στο να νιώσω μίσος» έγραψε η Λία Τσουζντάν στην ανάρτησή της.

lia

Η νεαρή κοπέλα, με καταγωγή από την πληττόμενη χώρα, μίλησε πρόσφατα για τις δύσκολες στιγμές που βιώνει η οικογένειά της, η οποία ζει στο Χάρκοβο. Το Χάρκοβο, σύμφωνα με τη Λία Τσουζντάν, έχει γίνει στόχος πολλές φορές τα τελευταία χρόνια.

Υπενθυμίζεται, ότι στις δηλώσεις που έκανε στην κάμερα του «Super Κατερίνα», η Λία Τσουζντάν είπε:

«Είναι πολύ δύσκολα. Φοβάμαι και δεν κοιμάμαι σχεδόν καθόλου. Όλη μου η οικογένεια μένει στο Χάρκοβο, εκεί όπου γίνονται κινήσεις τα τελευταία 8 χρόνια» και πρόσθεσε: «Έχω μία γιαγιά που μένει μόνη της και δεν ξέρουμε καν τι κάνει. Δεν βγαίνει κανείς από το σπίτι, είναι επικίνδυνο να κάθεσαι κοντά σε παράθυρα. Βάζουν ακόμα και σελοτέιπ για να μην τους έρθουν στο πρόσωπο τα τζάμια. Υπάρχει καταφύγιο στην πολυκατοικία, αλλά δεν είναι προσαρμοσμένο».

Τέλος, ανέφερε πως οι γονείς της δεν μπορούν να βγουν από τη χώρα, καθώς απαγορεύεται η έξοδος σε άνδρες κάτω των 60 ετών.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-ci7kjsuwjlo1)
Κλείσιμο



Ειδήσεις σήμερα:

Η τρομακτική ρωσική φάλαγγα των 64 χιλιομέτρων φτάνει στο Κίεβο

Κάτοικοι στο Χάρκοβο στέκονται μπροστά σε ρωσικά άρματα και τραγουδούν τον εθνικό ύμνο της Ουκρανίας

Έλληνες τηλεφωνούν στην πρεσβεία της Ουκρανίας ζητώντας να πολεμήσουν κατά της Ρωσίας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης